Reklama

Reklama

"O"

  • Česko Othello (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Moderní shakespearovský příběh o vášni, žárlivosti, zradě a basketbalu.
Odin je jediný černý student na jižanské škole a nejlepší hráč basketbalového týmu, který si vysloužil přezdívku Oiz. Chodí s nejhezčí dívkou na škole Desi, a má partu dobrých přátel, alespoň si to myslí. Neví, že jeho nejlepší přítel Hugo na něj dlouho žárlí a potají připravuje plán své pomsty. Jeho součástí jsou i Roger, který šíleně miluje Desi, Michael, kterého Hugo svými intrikami vyžene z týmu, a Emily, Hugova dívka a Desina nejlepší kamarádka. Hugo se nezastaví opravdu před ničím, aby naplnil svůj hrůzný plán, na konci kterého bude vražda. (SPI Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ja si vlastne ani neviem predstaviť, že by moderná variácia shakespearovskej klasiky, umiestnená na strednú školu, mohla dopadnúť lepšie. Z toho pre mňa plynie poučenie, že to možno nie je úplne najlepší nápad. Film je to totiž stále iba mierne nadpriemerný. Ale ak už majú teenageri chodiť do kina na filmy zo strednej školy (resp. ich pozerať v televízii), tak sa jedná o určite lepšiu voľbu, ako tony tanečných filmov a komédií. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Na tenhle snímek jsem měl docela zálusk, těšil jsem se, viděl jsem - a nemohu hodnotit nijak zvlášť pozitivně. Obyčejná teenagerská podívaná, která se nemůže srovnávat (namátkou) třeba s Dostojevskou teen verzí ZLOČINU A TRESTU. Opravdu dobrá je ale hudba Jeffa Danny, která by si ale zasloužila mnohem lepší film. ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Povedený snímek zachcující nesmrtelný příběh- nebo alespoň jednu stále a vždy pravdivou myšlenku. A to, že žárlivost je proklatě silná věc. To, že se vše odehrává na střední škole dodává příběhu ještě více té všudypřítomnosti a prostosti celého problému...Myslím tím, jakoby jste slyšeli "jsem žárlivost a přede mnou se neschováte". A to co se vážně hodně povedlo jsou herci- ti byli téměř všichni skvělí. ----"I always wanted to live like a hawk. I know you're not supposed to be jealous of anything, but..."---- ()

Mauric 

všechny recenze uživatele

Moderní zpracování mého nejoblíbenějšího Shakespeara se celkem vydařilo.Od hereckých výkonů,kterým vévodí sám mouřenín benátský až po hudbu Jeffa Danny.Jediné,co bych mohl vytknout je (ke konci) lehce krkolomné převádění kousků puzzle renesančního skvostu do současné mozaiky.Buďto to krapet obrousit anebo vyříznout,lepší noha dřevěná než rozdrcená.IMO tenhle film by měl spíš vybídnout k hodnocení W.S.,protože .......(domyslete si to sami) ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomnělo Velmi nebezpečné známosti. Taky předělávka klasickýho románu zasazená do moderní doby, s moderní hudbou, taky intriky a celý v takovým stejným stylu. Vlastně ne ve stejným stylu, v horším. A ta basketbalová věc mě nebere. Obsahuje několik fakt dobrejch scén. Někdy je to ale zase dost nejapný. Jako že to není japný. Chování postav - nad tím mi někdy zůstával mozek vertikálně stát ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno