Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Klára žije v idylickom prostredí u starých rodičov, skladá hudbu a študuje históriu. Netuší, že má mimoriadne schopnosti a že jej zvláštne sny sa už čoskoro stanú skutočnosťou... Otvára sa portál a začína sa boj svetla a temnoty o budúcnosť ľudí. (Voyo)

Recenze (28)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

snaha o moderní českou fantasy dopadla v první díle katastrofálně. Příběh jako takový je klasickým bojem dobra a zla a v rámci žánru mu asi není moc co vytknout, nicméně všechno okolo je mnohdy za hranicí snesitelnosti. Hudba hrozná, herecké výkony nulové a ten kdo měl na starosti "dabing" by si zasloužil kulku za úsvitu. Hlavně u slovenských herců viditelně předabovaných do češtiny tak aby se jim české repliky vůbec netrefovaly do pusy je to strašně znát a nepůsobí to ani trochu hezky. Diváky zvyklé na ordinace a podobné laskominy to nejspíš nijak nevykolejí a přijde jim to normální, nicméně není a i když trailer nesliboval žádný zázrak, realita předčila ta nejhorší očekávání. Dávat šanci dalším dílům s tím, že se to nějak zázračně zlepší asi nemá smysl...20% ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátek velmi dobré. Vypadá to, že to má hlavu a patu, nápad, děj a bude to někam směřovat. Herecky je to trochu rozporuplné. Vynikající Dušek, ta role mu sedne, není divu. Vynikající Havlová a Josef Trojan. Nadabování některých herců je ale naprosto příšerné. Herecké výkony Annet X i jejího kamaráda jsou pro mě zatím těžko uvěřitelné, nesedí mi. Annet je zřejmě také předabovaná. Třeba se to zlepší a nebo si zvyknu. Koukám na český film a kdyby to šlo tak bych volil původní znění :-( . Celkem se mi líbí vizuál i hudba, to se povedlo. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mno, zatím nevím. Je to taková spatlanina všeho možného - esoteriky, čarodějnictví, čaker, portálů, vědem, čertů, nesmrtelných, společného myšlenkového "cloudu" - prostě od dob Strachových adaptací Vašíčkových knih nic nového. To aspoň ten Armín v podání Lukáše Vaculíka působil zábavně. Dušek tady hraje sám sebe, jen se divím, že na rozdíl třeba od Probuzení tmy, bo jak se ten film jmenoval, tady nechodí plavat do studeného jezera nahatý. Ale aspoň chodí po lese bos. Veškrnové tu roli čarodějky moc nevěřím. Marcinková neuvěřitelně přehrává. Ten, co hraje kamaráda z dětství hlavní hrdinky, se až moc stylizuje do Lexy z Comebacku. Hudba se sem nehodí, často se snaží burácet u naprosto nijakých scén. Zvuk je strašně nasnímán, takže často hercům není rozumět, co říkají. Může to ale být i tím, že neumí mluvit. Od začátku je to tak strašně nalajnované, že doufám v nějaký zvrat, ne že v pátém dílu dojde ke konečnému souboji holky s čerticí a budou létat lasery. ()

pupidup 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je nějaký špatný vtip. Ve scénáři opět zbytečné natahování scén, prázdná místa...neskutečné, až blbé přehrávání první dámy, která je, promiňte Dagmar, ale už dávno za zenitem, nikoliv vizuálním, ale hereckým určitě - jak teatrální.  Dušek.. ve vážné roli je v tomto případě jako Pierre Richard v tragédii. Jko kozel zahradníkem :D Pohled na něho mi avizoval smích. Marcinková... OK... ušlo to, nejlepší je trio mladých. Petr Vaněk ušel též. Celkově mě vůbec první díl nezaujal. Snad to napraví. Jak vidno, přízeň dělá hodně a proto někteří mohou dát úplně zcestné hodnocení. Je vidět, že úpadek mozků přichází. ()

Dechman 

všechny recenze uživatele

Príde mi to ako koprodukcia na reklamu niekde v Indii. Herecké výkony sú strohé a bez emócie. Ku podivu Denis Šafařík si v prvých dvoch dieloch ukrojil najviac a je jediným hrajúcim. Scenár ani nekomentujem, pretože Jiří Strach už túto tému podchytil a myslím aj lepšie spravil. Ukazovať menej je niekedy viac čo sa týka efektov. Pravdou je, že veľmi veľa informácii v prvom diely Vás rozhodia, pretože to nie ste schopný vstrebať. Na malý televízny seriál dobré, no nič moc to nie je. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama