Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Rudolfinská Praha šestnáctého století. Filip, podobně jako řada dalších alchymistů té doby, experimentuje s elixírem věčného života. Na rozdíl od ostatních se mu – také díky mytickému Golemovi – podaří stát se v podstatě nesmrtelným. Se svými potomky Lucií a Tomem tak mohou proplouvat staletími, živeni pouze zlem a negativní energií. Aby se zbavili staletého prokletí této závislosti, touží po přechodu do dimenzí, kde už nikdy nebudou potřebovat fyzické tělo. Jediné, co k tomu potřebují, je dostat se k přechodovému portálu. Ten je ale střežen Vědmou. Nastává odvěký souboj dobra se zlem, světla s temnotou. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele pupidup k tomuto seriálu (2)

Vědma (2023) 

S odrenyma usima. Jako by byli spatne obsazeni herci.. nebo ze je spatny scenar? 🤢 jako ty dve hvězdy vicemene za mlade... zejmena Trojana. Ten talent rozhodně zdedil. Pana Duska mam moc rada...ale nemohu si u neho zvyknout na vaznou roli. 😌 ()

Epizoda 1 (2023) (E01) 

To je nějaký špatný vtip. Ve scénáři opět zbytečné natahování scén, prázdná místa...neskutečné, až blbé přehrávání první dámy, která je, promiňte Dagmar, ale už dávno za zenitem, nikoliv vizuálním, ale hereckým určitě - jak teatrální.  Dušek.. ve vážné roli je v tomto případě jako Pierre Richard v tragédii. Jko kozel zahradníkem :D Pohled na něho mi avizoval smích. Marcinková... OK... ušlo to, nejlepší je trio mladých. Petr Vaněk ušel též. Celkově mě vůbec první díl nezaujal. Snad to napraví. Jak vidno, přízeň dělá hodně a proto někteří mohou dát úplně zcestné hodnocení. Je vidět, že úpadek mozků přichází. ()

Související novinky

Comic-Con Prague už o víkendu!

Comic-Con Prague už o víkendu!

11.04.2023

Už od pátku do neděle hostí pražské O2 universum svátek nadšenců do filmů, seriálů, komiksů nebo her s primárně sci-fi, fantasy či hororovou tematikou. Comic-Con Prague, vyhlášený český festival… (více)

Reklama

Reklama