Reklama

Reklama

Tlapková patrola ve velkofilmu

  • USA Paw Patrol: The Mighty Movie (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když se přímo na Adventure City zřítí magický meteorit, získají pejsci z Tlapkové patroly superschopnosti, které je promění v mocné tlapky! Například nejmenší člence týmu, Skye, se díky novým schopnostem splní velký sen. Vše se ovšem zásadně zvrtne, když se zlému bývalému starostovi Humdingerovi podaří utéct z vězení. Společně s Victorií Vance, šílenou vědkyní, která je meteoritem přímo posedlá, se pokusí pejsky o jejich superschopnosti připravit ve snaze stát se superpadouchem. Tlapková patrola musí oba dva zastavit dřív, než bude pro Adventure City pozdě. A Skye se přesvědčí o tom, že i malinké štěně může znamenat veliký rozdíl. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (43)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl alespoň pár epizod seriálu ví, že film je opět, stejně jako první kinofilm, dělán čistě komerčním způsobem. Z přímořského Adventure Bay se stalo metropolitní Adventure City. Hlavní postavy ze seriálu úplně vymizely, mihla se jen Goodway, starosta Humdinger z Froggy Bottom sedí konečně ve vězení a je to jeden z padouchů pro toto filmové dobrodružství. Ovšem oproti seriálovým příběhům zmizela jednoduchost a roztomilost a nahradily je velkolepost a chladný rozum Ryderův. Filmaři se samozřejmě svezli na vlně Marvelovských superhrdinů a super schopnosti přisoudili i psím hrdinům. Předloženým vtipům se v kině smáli jen dospělí, děti je nepochopili. A když konečně přežili půl hodiny kino reklam a trailerů film s více než hodinou a půl, oproti dvacetiminutovým epizodám brzy přestane bavit. Tím spíš, když Skye začne řešit deprese z toho, že je malá. Evidentně je film koncipovaný tak, aby do kin přitáhl co nejvíc diváků, třeba i starších, a tím pádem i co nejvíc vydělal. ()

BarkaS 

všechny recenze uživatele

Předchozí film jsem považovala za přijatelný i pro dospělého, který to musí vydržet. I jsem se parkrát zasmála. Tohle byl ale spíš očistec. Předchozí zpracování tématu “meteorit” bylo taky mnohem zábavnější a snesitelnější než tenhle blábol. Snaha vnuknout divákovi “hlubokou” myšlenku, že na velikosti nezáleží to (dámy prominou) dokonale dojebala. Jednou, dvakrát jsem se zasmála, ale v tomto případě se netěším na repete, jak mi to normálně nevadí.    Obsah: Šílená vědkyně, která o sobě tvrdí, že není šílená, přitáhne k zemi meteorit, on spadne do Adventure City a zničí centrálu. Tlapky ho vezmou na loď na prozkoumání, dostanou z něj superschopnosti. Sky pořád řeší, že je nejmenší štěně. ()

Reklama

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Seriál, dnes už fenomén, je sice nápaditou epizodní podívanou, ale pro dospělého (možná kromě znělky :-D) celkem utrpení. První kino-film byl na tom podobně, nicméně alespoň vizuálně vychytanější, s hlavním příběhem o Chaseovi. Druhý kino-film, v hlavní roli se Skye, už se může pomalu srovnávat i s dalšími kino-animáky (Disney Pixar, DreamWorks, aj.), protože tady tvůrci "uhodili hřebík na hlavičku". V době přehršle superhrdinských blockbusterů tu máme další přírůstek, ale v tom nejlepším slova smyslu. Taková marvelovka pro předškolní děti, která může být vnímána jako origin i týmovka dohromady. Má přímočarý děj, hlavního záporáka, zrod hrdinky se zkoumáním pohnutek z minulosti, přehlednou akci a celkem srdceryvné finále. Nevím, jestli mi ubývá testosteronu, inteligence nebo prostě "fotrovatím" víc a víc, ale za mě (z pohledu dospěláka a trochu větším nadhledem) naprosto parádní film.. a že jich mám nakoukáno. ;-) Pětiletá dcerka rovněž nadšená, tak mazejte s dětmi do kina! :-) ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Takhle to recenzovala moje 3 letá dcera: “Ahoj, já jsem Ella a chtěla bych ti říct o filmu Tlapková patrola ve velkofilmu. Bylo to super! Pejsci získali superschopnosti od magického meteoritu, a to bylo úžasné. Skye byla taky super, protože se jí splnil velký sen. Ale pak přišel ten zlý starosta Humdinger a ta šílená vědkyně Victoria Vance. Chtěli pejskům vzít superschopnosti! To by bylo špatné pro Adventure City. Tlapková patrola je musela zastavit. A na konci byla taneční písnička, což bylo úplně nejlepší! Film trval 93 minut, což bylo akorát. Měla jsem se moc fajn a ráda bych šla na Tlapkovou patrolu znovu. Hezký den! 🐾” ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Predtým, než so znechutením po zhliadnutí môjho hodnotenia preskočíte k päťhviezdičkovaniu nejakej Disney (Marvel) sračky, ostaňte chvíľu so mnou. Toto bol prvý film, na ktorý som kedy zobral svojho, teraz trojročného syna. A ten bol nadšený. Chvíľu sa smial, chvíľu kričal, chvíľu dokonca aj plakal. Takže z tohto pohľadu asi výhra. Z pohľadu rodiča, ktorý bol odchovaný na rôznych Power Rangers musím povedať, že ja som sa bavil tiež. Príbeh je jednoduchý, ale to presne chcete. Menej je niekedy viac. Animácia sa niekde posunula dopredu, niekde sa mi páčila viac v prvom filme (ktorý som už, bohužiaľ, videl asi 50krát). Celkovo ale komplexnejšie a vyzretejšie ako prvý film. Nepôsobí to ako 90 minút dlhá reklama na hračky. Občas prekvapí aj slušnou ironickou sebareflexiou. Na záver, si ani ja neodpustím porovnanie s hocijakými dnešnými komixovkami. Pretože pokiaľ toto odsudzujete, ale myslíte si zároveň, že v podstate každá Marvelovka je kvalitný film, tak filmom nerozumiete, nemáte vkus a seriete si do huby. Pretože, väčšina komixových filmov za posledných 20 rokov sú zlé až veľmi zlé filmy. A to aj všetci tí Thorovia, Kapitáni, Supermani a podobne. Toto je v mnohých ohľadoch lepší a zábavnejší film, ako napríklad tie, čo som práve vymenoval. Takže: Paw Patrol, let's go! ()

Galerie (47)

Související novinky

Čína ovládla globální příjmy kin

Čína ovládla globální příjmy kin

02.10.2023

Už dávno nikoho nepřekvapí, že čínský filmový trh je obrovský. Stále se nicméně neděje často, aby filmy z druhé nejlidnatější země na světě, které zároveň takřka nikdo za jejími hranicemi neviděl,… (více)

Reklama

Reklama