Reklama

Reklama

Tlapková patrola

(seriál)
  • Česko Tlapky (více)
Animovaný / Akční / Komedie / Rodinný
Kanada / USA, (2013–2023), 98 h 54 min (Minutáž: 23 min)

Hrají:

Ron Pardo, Kallan Holley, Justin Kelly, Devan Cohen, Samuel Faraci, Alex Thorne, Lilly Bartlam, Max Calinescu, Drew Davis, Jaxon Mercey, Berkley Silverman (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(258)

Obsahy(1)

Kluk Ryder vede psí smečku záchranářů známou jako Tlapková patrola. Společně plní zapeklité úkoly, aby ochránili pobřežní městečko před zkázou... (TV Prima)

Recenze (48)

matolas 

všechny recenze uživatele

Základná otázka znie, aký je rozdiel medzi tlapkovou patrolou a zelenými kotlebovskými hliadkami? Obe "organizácie" sa pokúšajú nahrádzať štát (nehovoriac o tom, že vo svete tlapkovej patroly očividne štát zlyháva v plnej miere), akurát patrola ešte nezaložila nijakú politickú organizácia, to je však len otázkou času. Navyše ich kápo, samozvaný pasák Ryder, v podstate predstaviteľ tretieho sektoru, zneužíva na prácu zvieratá, pričom je len implicitne naznačené, že ak by neplnili jeho rozkazy, pravdepodobne by si to odniesla ich rodina. Tlapková patrola je v podstate mafia, ktorú platí mierne zaostalá starostka a ako to v prípade mafie býva, obyvatelia ju majú radi, pretože "službička za službičku". V zdravej občianskej spoločnosti spoločnosti však pre polomilitaristické organizácie tohto typu nie je miesto a len parazitujú na byrokraticky zaťaženom štáte. Za toto sa musí tatíček Masaryk v hrobe obracať. ()

joelly01 odpad!

všechny recenze uživatele

MiniMe do me porad hucela ze chce videt "popacol". Vubec jsem nevedela co tim mysli, jak je bilingvalni tak obcas blekota nesmysly. Pak jsme tedy zjistili ze "popacol" je paw patrol tak jsme tomu dali sanci, ale me to teda neoslovilo vubec (bylo to blbe jak ucetni uzaverka) a mladatko to ani nedokoukalo.. Nejsme a asi ani nebudeme rodina kde se dari kultu "popacol". ()

Reklama

papaguy 

všechny recenze uživatele

Měl by se konečně zavést tag "produktové video" a žánr "reklamní". Spadá do ranku komerčních seriálů typu Požárník Sam, Vláčková hlídka apod. Děti na to celkem rády koukají, hlavním cílem je však zviditelnění produktu za co nejméně peněz. Charakteristickým rysem jsou ploché charaktery, mizerná 3D animace a příběhy na ránu pěstí. Možná to je přiměřené věku diváků, mám ale vážné pochybnosti o jejich pozitivním efektu na rozvoj malých diváků. Pominu nechutnou roztomilost a kýčovost... Hlavním padouchem je starosta (takovej buržoust, jak za komunistické propagandy). Vrcholem akce záchranářů v uniformě je záchrana kočičky, roznášení kartiček přátelství apod. Abych jenom nekritizoval - potěší pár zajímavých nápadů. Celkový koncept také není špatný, ale to otřesné provedení!... Co dodat? Tlapková, tlapková... jsi přítel můj... a taky kámoš můj... ()

david141474 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a je to tu! Trvalo to než jsem se k tomu dokopal. Takže za prvé, velice nesympatický postavy. Za druhé, velice nezajímavý děj. Za třetí tento seriál nedává smysl, protože hlavní postavy tam jsou psy který umějí mluvit a řídit. Co to proboha je? Který koště mohlo vymyslet seriál jako je Tlapková Patrola? Charles E. Bastien. Co jseš sakra zač, když vymyslíš něco jako je Tlapková patrola? Na tento skvostný počin mě stačil jediný díl a musím říct nic horšího jsem snad v životě neviděl. Díky tomuto seriálu jsem ztratil chuť na animovaný seriály, když nepočítám Clone Wars a Rebels. A překvapuje mě, že to má ještě 2 filmy a 3 má vyjít. No to nepochopíte. 1/10 tu jedničku dávám za to, že to je seriál, jinak je to čistej odpad! ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Seriál je určený především nejmenším dětem. Na jedné straně je smutné, že mou dceru - novou generaci 21. století, nezaujal krteček, ale naopak tento seriál, protože haf, haf prostě vítězí nad vším. Samozřejmě, že dospělým se těžko bude líbit to, co dětem. Já ale musím říct, že i pro děti mnohdy vznikají celkem zajímavé a mnohdy i pro dospělé vtipné seriály. Tohle ale není ten případ. Děj není vtipný, ale opravdu přihlouplý a tvůrci se navíc nedrží své vlastní nastavené laťky. Jednou na sebe děj navazuje, podruhé ne. Našel jsem i pár nelogičností. A ta animace? Opravdu umělá neosobní tvorba. Směr, kterým se animace v tomto století vydává, se mi příliš nelíbí. Upřímně mě nezaujala ani hudba. Ale na druhou stranu je nutné říct, že těm nejmenším dětem by se to asi opravdu líbilo více než české večerníčky. ()

Galerie (122)

Zajímavosti (6)

  • V roce 2018 obdržel seriál sedm nominací na kanadskou cenu Canadian Screen Award a z toho šest proměnil ve výhru. (LostRyba)
  • 23. října 2018 vyšla na konzole a PC hra na motivy seriálu „PAW Patrol: On Roll“. (LostRyba)

Reklama

Reklama