Reklama

Reklama

Late Night with the Devil

  • Kanada Late Night with the Devil (více)
Trailer 2

Přímý televizní přenos v roce 1977 se strašlivě zvrtne a vypustí zlo do obývacích pokojů národa. (JasonCZ)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (73)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento "horor" bohužel trošku postrádá děsivost, kterou ovšem vystřídalo napětí a očekávání diváků, co se bude vlastně dít, protože tvůrci přistoupili k filmu velmi netradičně a vytvořili tak extrémně zajímavé dílo, kde jste v konstantním napětí, co se bude dít. Chybělo tomu jen kvalitnější finále, které by důstojně uzavřelo tu velmi slušně rozehranou hru. Tohle byla pouze pocta starším hororům a chyběl mi zde alespoň malý myšlenkový přesah, který si fim zasloužil. Výlet do sedmdesátkové talk show opravdu impozantní. Opravdu ve mně film vyvolal pocit, jako bych si zacestoval v čase. Atmosféra sedmdesátek neměla ani tu nejmenší chybu. Herecké výkony až na skinheadku velmi slušné. Ačkoli bych film nenazval hororem, tak se jednalo o nesmírně příjemné překvapení, které překypovalo nápaditostí a originalitou, které vás dokonale vtáhne do dění a cítíte se jako jeden z přímých účastníků této talk show. [80 %] ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

jeden z mála filmů, který jsem si chtěla pustit legálně. bohužel shudder řekl "ne" a nešlo mi zaplatit sedmidenní premium zdarma. ale tak piráti byli rychlí a já se konečně po měsíci čekání mohla kouknout na late night with the devil. byla jsem strašně natěšená. a musím říct, že IT DELIVERSSS! někdo nebyl spokojený s dokumentárním stylem filmu, já to milovala. líbí se mi představa "lost tape" a postupné rozuzlení záhady (ex. ghostwatch). čekala jsem nějaký plot twist. na konci jsem se modlila, ať ten film pochopím :D a já ho asi pochopila. !!!SPOILERS!!! nicméně není mi jasný, proč jack radši nezachránil jeho ženu, než svojí kariéru. trošku narcista. proto jsem si taky myslela, že ten big twist bude to, že jack je ten ďábel (late night with THE DEVIL.. do you get it? 😱). to by bylo docela goofy, ale tak, i ten horor byl někdy hodně goofy. vystrašená jsem byla při posouvání tý videokazety, nevím proč, ale tyhle vhsky mě děsí (gen z be like). jack si trošku zasloužil takový konec. nikdy nepodepisuj smlouvu s ďáblem. nebo s nějakým astratexem. damn a musím poznamenat, že jack byl fakt sexy. i can fix him 😍 ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Late Night with the Devil je filmem od kterýho jsem měl velký očekávání a hodně jsem se na něj těšil. Jsem rád, že moje očekávání nezklamal. Nemůžu si pomoct ale tohle si mě prostě dokonale podmanilo a sedlo mi to na 100%. Má to celkem originální koncept. Divák v podstatě nesleduje klasickej film ale záznam epizody jednoho dílu Talk show. A jelikož jde o Talk show ze 70tek má to i ten správnej retro look a k té době naprosto dokonalý a (dle mě) hodící triky a efekty. Kdo by ale čekal nějakou hororovou jízdu ten bude nejspíš zklamán. Tahle Talk show se totiž rozjíždí pěkně pozvolna(ale i přesto nenudí). To pravý hororový peklo přichází až v závěrečných minutách. Chápu, že film potažmo tahle forma nemusí sednout každýmu. Já jsem ale spokojen maximálně. 5hvězd ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zaujalo a dlho ma to držalo. Skvelá atmosféra tých sedemdesiatych rokov, úplne človek cíti na koži tú dobu, no záverečných 15 minút ma dosť sklamalo. A vlastne horor to je len dvomi scénkami a aj tie boli zrejme natočené umelou inteligenciou, ako sa páni "režiséri" priznali. Za chvíľu si budeme každý horory točiť doma sám a bude po celebritách. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Prvá hodina je skvelá. Perfektne vypointovaná, napísaná aj zahraná. Chápal som motiváciám a oceňoval formu s akou Cairnesovci pristupovali k látke. Má to skvelý vizuál a Dastmalchian je výborný ťahúň na takúto artovú jednohubku. Problém s filmom mám ten, že tú perfektnú gradáciu nenaplní. Koniec je nudnou, prostoduchou blbinou s akože zaujímavým vyústením, ale pravdou je, že ma to sklamalo. Neviem nič o pozadí udalostí mimo náznaky, ktoré sa žiadali byť viac rozvité, skutočný priestor na strach tam nie je takmer žiadny a aj tá pointa pôsobí ako vycucaná z prstu. Veľká škoda. Nápad za tým je výborný a mohol to byť jeden z tých novodobých medzníkov. Takto je to skôr neškodný priemer, ktorý by som do kolonky horor, naozaj nezaraďoval. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (10)

  • Úvodná čiernobiela sekvencia je inšpirovaná šokovým dokumentárnym filmom z 80. rokov Americké vraždy (1981). (Arsenal83)
  • Film využíva praktické špeciálne efekty, vrátane bábkového divadla, spolu s digitálnymi vizuálnymi efektmi. Využil však aj umelú inteligenciu, hoci režiséri neskôr uviedli, že umelou inteligenciou boli vygenerované iba „tri scénky“. (Arsenal83)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

56. MFF fantastických filmů v Sitgesu

56. MFF fantastických filmů v Sitgesu

14.10.2023

V posledních deseti dnech probíhal ve slunném katalánském Sitgesu 56. ročník Mezinárodního festivalu fantastických filmů. Kulturní svátek zahrnující zástupce zejména žánru hororu, thrilleru, fantasy… (více)

Reklama

Reklama