foto

Christopher Kirby

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americký herec, který se v roce 1999 přestěhoval do Austrálie. Má solidní základ v science fiction, když začínal svoji hereckou kariéru v klasickém televizním seriálu Quantum Leap a přešel na filmy jako Matrix Reloaded, Star Wars: Epizoda III – Pomsta Sithů a Svítání.

Film Europe

Herecká filmografie

2017 We Were Tomorrow
2016 Arrowhead
2015 The Divorce (TV seriál)
2014 Predestination
2013 Camp (TV seriál)
Mládeži nepřístupno
2012 Iron Sky
2010 I Love You Too
2009 Mao's Last Dancer
Svítání
2007 Odložená žena (TV seriál)
2006 Macbeth
Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
2005 Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
2004 Prokletí Salemu (TV film)
Strange Bedfellows
2003 Matrix Reloaded
Matrix Revolutions
Nesmrtelné zlo (TV film)
Visitors
2002 Crackerjack
Královna prokletých
Marshall Law (TV seriál)
Prsten věčného světla (TV film)
2001 Ponderosa (TV seriál)
Saddle Club, The (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV film)
1999 Pán šelem (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
1998 The Games (TV seriál)
1997 Eat Your Heart Out
1996 Burning Zone, The (TV seriál)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV film)
1994 Damnation of Harvey McHugh, The (TV seriál)
Neri, dívka moře (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Dokumentární

2012 Making of Iron Sky
2008 Protest

TV pořady

1992 Late Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace