Reklama

Reklama

Ambiciózní novinářka Lori Tannerová se pokouší získat materiál pro svoji reportáž o zneužití zvířat při genetických experimentech v místní laboratoři. Při svém zkoumání potká přítulného psa Maxe a odvede si jej domů. Netuší, že zvíře je pod vlivem nervově paralytické látky, která jej nutí bestiálně zúčtovat s každým, o kom se mu zdá, že ohrožuje Lori. Obětí přibývá a zanedlouho se dostane na řadu i Loriin manžel Jarret... (Falcon Home Video)

(více)

Recenze (18)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Když někdo řekne film o vraždícím psovi každýmu se nejspíš vybaví Kingovo notoricky známý filmový zpracování Cujo(1983). Tenhle film Man's Best Friend může Cujovi klidně konkurovat. Protože tenhle chlupáč Max má taky pěkně ostrý zoubky. A ačkoliv se to hlavně zpočátku nezdá a Max je celkem přítulnej, tedy hlavně ke svojí nový(dočasný) paničce tak později svoje zabijácký choutky ukáže v celý svý kráse. Musím uznat, že mě osobně tenhle film sedl asi víc než všemi přeceňovanej a opěvovanej Cujo. Možná je to i tím, že o tomhle filmu jsem ještě do nedávna vůbec nevěděl a nečekal jsem, že by mohlo jít o tak kvalitní kousek. Zkrátka a dobře tenhle snímek mě překvapil. V dobrým slova smyslu. A proto ty slabší 4hvězdy dám. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělá béčková hororová komedie o psím terminátorovi, která baví po celou stopáž. Od prvního pohledu jsem čekal že se bude jednat o film který má zábavnou premisu, ale bude suše a bez nějakého nadhledu podán, mýlil jsem se. Už od prvních chvil to baví a je tu dost humorných scének ale zároveň i dost těch morbidních, například schramstnutí kočky v hadím stylu bylo top! Jo a i na poštáka dojde. Jednoduše se jedná o čistou béčkovou zábavu, která ví co je a na nic si nehraje. Škoda jen že toho góru bylo málo, ale i přes to že jsou zabití většinou off-screen, tak i tak pobavili a zážitek mi to nezkazilo. Prostě takovej devadesátkovej medvěd na koksu se psem :D ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Doktor Jarret dělá ve své laboratoři genetické experimenty. Jedním z jejich výsledků je pes Max, který má DNA od dalších živočichů, a tak běhá a skáče jako jaguár, výborně vidí i slyší, dokáže se maskovat jako chameleon a místo moči má kyselinu. Televizní redaktorka Lori navštíví tajně laboratoř za účelem natočení reportáže o zneužívání zvířat, nakonec si ale Maxe odveze domů, když jsou na útěku před doktorem. Max je ale dokonalý a velmi inteligentní stroj na zabíjení, a tak oběti na sebe nenechají dlouho čekat. Spolknutí kocoura, násilník u nákupního centra nebo pošťák jsou jen začátek běsného řádění, nemluvě o papouškovi... Svižný film, kde je třeba ocenit práci se psem. Jestli tedy někomu připadal přítulný, když cenil zuby, od huby mu lítaly sliny a oči měl podlité krví, tak tedy mě ne. Trochu zklamal Henriksen, jelikož jeho toporný výkon byl otřesný. Snad jen v úplném závěru byl přesvědčivý. Samozřejmě je to film, a tak leccos lze odpustit. Pěkná kamera a výborná hudba. Dobré. dodatek: právě jsem si přečetl, jak tibetská doga na Liberecku brutálně napadla ženu...no...už toho psa vidím v ještě horším světle... ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Keď sa celú jednu hodinu vo filme nič nedeje, to v poriadku asi nebude. A ani posledných 20 minút nie je žiadna sláva. Porovnávať tento film s filmom Cujo (1983) fakt nie je na mieste, lebo Cujo bol zlostný, zúrivý a hrôzu naháňujúci šialenec, kdežto tento psík bol tri štvrtiny filmu úplne krotký a prítulný... 30%. ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Vážně nevím, jestli má tak skvělý herec jako Lance Henriksen zapotřebí hrát ve filmech jako je tenhle. Ano, jedná se o dobrý psí horror, ale myslím si, že Henriksenovu postavu by stejně dobře zvládl kdokoliv jiný. Na druhou stranu je mi jasné, že Henriksen nesere tisícovky a že se taky něčím musí živit a koneckonců jeho jméno v seznamu herců je hlavní důvod, proč jsem se na film podíval. Samotný pes není sice zmáknuty bez chyby, ale na 97. minutovou zábavu to stačí v pohodě. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama