Reklama

Reklama

Cujo, vzteklý pes

Trailer

Obsahy(1)

Vic Trenton (Daniel Hugh-Kelly) je reklamář a má problém. Reklamní kampaň na snídaně pro děti se hroutí, protože výrobek je závadný a tak musí Vic odjet z města. Jeho žena Donna (Dee Wallace) se synem Tadem (Danny Pintauro), kteří zůstali doma, se rozhodnou odvézt porouchané auto ke známému opraváři, který vlastní krásného bernardýna. Jenže nikdo netuší, že psa nedávno pokousal netopýr nakažený vzteklinou a proměnil jej tak ve smrtící nástrahu pro cokoliv živé... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

So znamych natural horrorov bol už len Cujo, ktorého som nevidel a neviem ani prečo som ho dlho odkladal. Asi kvôli obsahu, ktorý mi prišiel nezaujímavý.  Ale King sa nezameral iba na eco problém, ale dal tam i nejakú tu rodinnú tragédiu, ktorá to tam ešte viac znepríjemnila. Musím hlavne zdôrazniť, že je vidieť, ako sa da spraviť za malo peňazí, veľa muziky. Z nádherného a milého Bethovena sa stal razom zabijak, u ktorého útoky boli  nemilosrdné a vražedne. Naozaj pes bol  silná osobnosť a jeho premena z kludasa na zabijaka bola ukázaná silno efektne. Je fakt, že sa to trocha pokašlalo s tými hlúpymi náhodami, ktorých nebolo malo, ale aj tak po záverečných titulkoch prevláda spokojnosť, slabé 4*. ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Ten závěr byl oproti knize pozměněn k horšímu, raději to měli nechat nezměněné a atmosférou se to knize nevyrovná ani v nejmenším, už podle hodnocení jsem čekal něco slabšího, ale skoro celé to zkazili, takže to dopadlo ještě hůř než jsem očekával. Kéž by časem někdo natočil remake, některé Kingovy knihy si zaslouží lepší ztvárnění. Hodnocení 45%. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo. Opět jeden z těch povedenějších filmů natočených podle knih Stephena Kinga. Navíc tahle adaptace je možná lepší než samotná předloha mistra hororů. Film se mi opravdu líbil víc než kniha. Napínavá zápletka je tady skvěle zadaptována a i herci jsou poměrně dobří. Z Cuja jde strach, když zabíjí, jsou scény navíc podloženy skvělou hudbou. Chudák pes... Bohužel pravdivý příběh o tom, jak se z přítulného psa stane bestie a Beethoven si tak může ozkoušet i záporné role. Sice nepatří film Cujo ke kdejakým majstrštykům a ani vám asi nezůstane v paměti, přesto jde o příjemné hororvé dílko, navíc občas i atmosférické. 75%. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Průměrný snímek, který na mě více zapůsobil jen proto, že znám knižní předlohu. Docela dost věcí sem si při čtení představoval stejně, ale hodně jinak a hodně věcí na které jsem se těšil ve filmu úplně vynechaly (dopis o prozrazení milostného vztahu, Cujovo hovno v garáži, scéna s rozbíjením nábytku + semeno). Taky docela rychle přeskakoval děj, ale co, tohle není kniha ;-) Film byl průměrný, ale z trochu osobního pocitu a za Cuja, který se povedl a byl pořádně zrůdný, dávám -7/10* ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že si herci toto snímku myslí, že odvedli nadprůměrné výkony, pro mě to ale bylo silně podprůměrné.To včetně představitele Cuja :) Jak napsal DaViD´82 - dívat se na to dá, ale dá to zabrat...Námět je vynikající a jeden z nejlepší od umělce Stephena Kinga, proto je mi líto, když se toho ujal někdo, kdo to takovýmhle způsobem zmršil... ()

Galerie (55)

Zajímavosti (31)

  • Natačanie prebehlo v oblasti Mendocino v Californii, kde sa 2 roky pred tým natáčal horor Dead & Buried (1981). V jednej scéne prechádza Ford Pinto okolo kostola známeho práve z tohto filmu. (beso74)
  • Danny Pintauro v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama