Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1966. Saya je poslední žijící členkou rodu původních upírů a díky jejím schopnostem pracuje pro tajnou americkou armádní složku, která se zabývá likvidací démonů. V přestrojení je vyslána na střední školu v Yokotě, kde má za úkol lokalizovat a následně zabít skupinu nestvůr, které mají na svědomí několik vražd zdejších obyvatel... (-Ravee-)

(více)

Recenze (67)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Mladá dívka přijíždí na americkou základnu, aby odstranila pachatele jednoho trestného činu... a to monstra vraždícího nebohé lidi. Už je to nějaká doba, co jsem viděl seriál, ale co si vzpomínám, tak tan měl alespoň nějakou zápletku. Jsem zvědavý, jak si s tím poradí stejnojmený hraný film. Děj ale není až tolik na škodu, protože super atmosféra a akce jej bohatě napravují. Horším problémem jsou pro mě dvě velezrady. První v podání dvojjazyčnosti. Neříkám, že by američané neuměli dabovat, ale zde je mezi japonštinou a angličtinou přišerný kvalitativní rozdíl. Navíc ze začátku absolutně nevíte, která stopa jazyková stopa je správná, či jestli je film i s původním zněním. Ta nejhorší věc je pak vzhled Sayi. Nevím co komu provedla, že s ní udělali tohle... prostě vypadá jako po prudké alergické reakci na píchnutí včelou do rtů, což vysvětluje i ten pernamentně nakrknutej výraz v obličeji. Naštěstí v hraném filmu bude hrát herečka, co se pro tuto roli tááák hodí. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Hororove dark anime se sexy manga upirkou s katanou v hlavni roli? Od toho se neda, nez ocekavat dokonalost, ktera neprisla. Je to typicky kvalitni japonsky odvedena prace, poctiva animace, atmosfera, ozvuceni, ale ten scenar!!! Na to, ze je cely film napumpovan do 48 minut by clovek ocekaval jizdu bez slabsich mist, bohuzel se jedna o znacne simple a ne zcela zazivnou cestu. Celou dobu mi prislo, ze je ten film pod vlivem sedativ a potaci se, bez sebemensi snahy o highlighty. Zacina to sice skvele, buduje se atmosfera, je to dark, tesite se co prijde, ale ono se nakonec nic nedostavi. Ani s ohledem na kratkou stopaz to proste neni schopno zabavit a v druhe pulce uz to nudi, ztraci tempo a to i pres to, ze prave druha pulka je konstruovana jako ta mnohem akcnejsi. Zajimavy projekt, ktery stoji za videni, ale zustal hluboko za ocekavanim. 6/10 ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní akční hororový nářez, který sice občas kapičku zakulhá po animační stránce, podstatné ale je, že zábavy nabízí víc, než leckterý celovečerák - tak úžasně natřískaný je. PS.: A opravdu nedoporučuji koukat na jeho celovečerní zpreznění v režii Chrise Nahona. Nemuseli byste to přežít ve zdraví... ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

Nádherná animace a brutální potemnělá atmosféra jsou devízou tohoto anime. Bohužel je jen zlomkem, který vlastně téměř postrádá děj, jako doplněk k seriálu se však bohužel moc nehodí, jelikož tahle Saya rozhodně není ta sympatická tápající slečna ze seriálu Blood+ - působí jako naprosto jiná postava (a výrazně horší postava, nejen povahovým ztvárněním, ale i vzhledem). Vlastně vůbec nechápu proč tohle OVA vůbec vzniklo, i přesto se mu ale jisté kvality upřít nedají... ()

Rediik 

všechny recenze uživatele

Temná, drsná Saja zabíjející Chiropterany bez jakékoli milosti,ať už je u toho sama, nebo je kolem spousta lidí. Celkem zajímavá animace. Přesto mě to nijak výrazně nenadchlo, i když to temné prostředí, ve kterém se celý děj odehrával, mělo něco do sebe. Rozhodně jsou to lepší 3*. Mnohem více se mi líbil seriál Blood+. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama