Reklama

Reklama

Final Cut

  • Česko Konečný sestřih (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v době, ve které je možné celý život nahrávat pomocí speciálního očního implantátu. Po smrti se tyto údaje sestříhají a vzniká tak záznam o životě každého člověka. Alan Hakman pracuje právě jako takový "střihač životů", práce ho nesmírně baví a ve svém oboru je opravdový odborník, neboť dokáže i z toho největšího zločince pomocí správného sestřihu udělat nejčistšího světce. Všechno jde hladce, dokud Alan ve své další zakázce neobjeví člověka z vlastních chmurných vzpomínek, který měl být dávno mrtvý... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak strašná škoda, protože Omar Naim měl neskutečně dobrý námět, který mě od začátku velmi bavil. Jenže pak došlo na to, že se to do sebe celé zamotalo a ze zajímavého námětu se stal naprosto nezajímavý film, který nezachrání ani Robin Williams, jenž opět hraje skvěle dramatickou roli. Ten závěr je prostě celý špatně a vychází z toho film o ničem. ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Spíš za 70%, ale Final Cut si objektivně zaslouží mírné nadhodnocení za velice zajímavý (a neakční) sci-fi příběh. Neodehrává se v uchvacujících kulisách, nejsou zde žádné fascinující triky, ale film obsahuje narozdíl od mnohých akčních sci-fáren nějakou myšlenku. Robin Williams se mi ve vážné roli velice líbil. Akorát mohl jít film ještě více do hloubky. Potom bych byl ještě spokojenější. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Většinu času se mi to dost líbilo, celou dobu jsem dokonce uvažoval i o 4*, ale to finále mě dost zklamalo. Všechny rozehrané motivy a děje jsou zakončeny nedostatečně a slabě, takže všechno to, kvůli čemu jsem byl napnutý, vyšumělo do ztracena. Přitom by stačilo to jenom líp domyslet, něco pozměnit a byl bych spokojený. Ten námět je dost zajímavý a stejně tak i myšlenka z něj vyplývající, atmosféru to má podmanivou, ale fakt to šlo domyslet líp. Silné 3* ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

A to bylo jako co?Myšlenka možná dobrá,ale to zpracování...naprosto jsem se nechytal.Totálně hloupý sled něčeho,co mi stejně nedávalo žádný smysl.Nenašel jsem zde jakoukoliv zápletku,jakýkoliv smysl,jakoukoliv linii,prostě nic,pusto.Nevím,zda-li to měla být narážka na něco,nebo to měla být varující vize budoucnosti,nebo co,ale já Final Cut shledávám prostě naprostou zbytečností,nudou,nekompromisní hloupostí.Mimo!!! ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Slusny thriller, ktoremu podkopava nohy jeho do znacnej miery nizka napaditost. Robin Williams je standardne vyborny, avsak v niektorych chvilach (hladanie v kartoteke napr.) mi pripadal, ze zbytocne prehrava. Potencial kopirovania spomienok by sa dal podla mojho nazoru podstatne viac rozpiplat, co by aj pridalo filmu kvapku dramaticnosti. Avsak je pozitivne, ze sa snimok nesklzol do premoralizovaneho patosu. Dostat namet k tomuto filmu lepsi scenarista a nasledne talentovanejsi reziser, myslim, ze by slo o krasnu lahodku. Takto ide o klasicky, nicim vynimocny thriller. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama