foto

Brendan Fletcher

  • nar. 15.12.1981 (35 let)
    Comox Valley, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Story of Bonnie and Clyde, The
2016 Lost Solace
Rampage: President Down
2015 REVENANT Zmrtvýchvstání
2014 Altergeist
Grim Sleeper, The
Leprechaun: Origins
Rampage 2
2013 Stalkers (TV film)
Suddenly
13 Eerie
2012 Hanin zákon (TV film)
Ohnivý armagedon (TV film)
2011 American Animal
Blubberella
Edwin Boyd
2010 BloodRayne: The Third Reich
Kouřová clona (TV film)
2009 Rampage
2008 Obr lidožrout (TV film)
2007 BloodRayne 2: Vykoupení
88 minut
2006 Black Eyed Dog
Rodinná dovolená a jiná neštěstí
2005 Krajina přílivu
Norco: Pod palbou (TV film)
Paper Moon Affair
Past (TV film)
Sám v temnotě
2004 Death Valley
Eighteen
Everyone
Final Cut
Lucky Stars
Moje sestra vlkodlak 2
Moje sestra vlkodlak 3
2003 Big Charade, The
Freddy vs. Jason
Vražedné přátelství (TV film)
2002 100 dní v džungli (TV film)
2001 Anatomy of a Hate Crime (TV film)
De grot
Nevyřčené tajemství
Touch
Turning Paige
2000 Law of Enclosures, The
Pohrdání (TV film)
Trixie
1999 Anděl mého otce
Jimmy Zip
Konec léta (TV film)
Rollercoaster
Souhlas rodiny (TV film)
The Five Senses
1998 Hledání
Tourist Trap (TV film)
1997 Dodržet slib (TV film)
High Stakes (TV film)
Můj pes Buddy
Nákaza (TV film)
Náklaďáky (TV film)
1996 Smrti v patách (TV film)
1995 Malí kriminálníci (TV film)

TV seriály

2018 Lewis and Clark (TV seriál)
2017 Cardinal (TV seriál)
Keith (E05)
Woody (E04)
Edie and Eric (E03)
další epizody (4)
2014 Batesův motel (TV seriál)
Stín pochybnosti (S02E02)
Gracepoint (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Reckoning (S04E04)
The Elusive Eden (S04E01)
2013 Darebák (TV seriál)
2011 The Killing (TV seriál)
2010 The Pacific (TV seriál)
2008 Psychopat z Green River (TV seriál)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Nightmare (S01E14)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
2001 Dice (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
2000 Caitlin's Way (TV seriál)
1998 Milénium (TV seriál)
Anamnesis (S02E19)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)

Dokumentární

2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
2010 Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
2007 The Green Chain
2005 Getting Gilliam

Scenáristická filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace