Reklama

Reklama

Final Cut

  • Česko Konečný sestřih (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v době, ve které je možné celý život nahrávat pomocí speciálního očního implantátu. Po smrti se tyto údaje sestříhají a vzniká tak záznam o životě každého člověka. Alan Hakman pracuje právě jako takový "střihač životů", práce ho nesmírně baví a ve svém oboru je opravdový odborník, neboť dokáže i z toho největšího zločince pomocí správného sestřihu udělat nejčistšího světce. Všechno jde hladce, dokud Alan ve své další zakázce neobjeví člověka z vlastních chmurných vzpomínek, který měl být dávno mrtvý... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela nudný thriller, kde režisér promrhal všechen potenciál námětu. Robin Williams je sice více než dobrý,ale celé se to moc vleče a člověk se i chvílemi kouká na hodiny.Atmosféra není správně vybudovaná a chybí nějaké to mrazení,které by se sem přece jenom hodilo.Chtělo to přece jenom schopnějšího režiséra.Takhle je toho filmu škoda ()

easaque 

všechny recenze uživatele

další film, na který jsem dostal doporučení, ale bohužel nepřinesl kýžený zážitek. Nejvíc mě prudil námět - sice originální ale smysluplnost profese hlavního představitele, kolem kterého se vše točí, je opravdu mizivá, natož věrohodnost toho že by se dali prohlédnout zásadní zážitky života v pár dnech a sestříhat je v celovečerní pohřební film. Ani scénář, který to vše zabaluje není bůhví jak dobrý a dost plytký. Na mých výsledných dvou zářivějších hvězdičkách se to udržuje jen díky budované atmosféře, občas netradiční kameře a slušným hereckým výkonům. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Reklama

Yardak 

všechny recenze uživatele

Hlavní atributy filmu: zajímavý námět, naprostá nešablonovitost děje, nečekaný konec. Dále k tomu připojme slušnou režii, hudbu a dobré herce, i když kromě Robina Williamse jsou ostatní pouze do počtu. Nakonec jsem se rozhodl pro slabších 5 hvězd, neboť film obsahuje opravdu mnoho netypických prvků a to musím ocenit. Tak já jdu něco nastříhat...aby si člověk řekl, že jeho život nebyl zbytečný:o)). ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Implantát ZOE. ,,Všechno co vidíte umíme zaznamenat!“ Alan Hakman je střihač. Dokáže zhlédnout věci, na které jiní nemají žaludek. Po smrti vezme nahrávku života a u udělá z ní Vzpomínku. Co na tom, že výsledkem je třeba lež. Je to práce. Tak jako ,,Vzpomínka na pana Bennistera“. Ale každej má svoji špatnou vzpomínku...... . Originální příběh, bezvadnej R.Williams, o napětí se stará ,,jeho“ tragická událost. Ač se to může zdát málo, díky režii, hudbě a kameře jste stále udržování v takovým zvláštním napětí. A pak je konec a mě bylo líto, že to končí takhle neskutečně divně. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

A to bylo jako co?Myšlenka možná dobrá,ale to zpracování...naprosto jsem se nechytal.Totálně hloupý sled něčeho,co mi stejně nedávalo žádný smysl.Nenašel jsem zde jakoukoliv zápletku,jakýkoliv smysl,jakoukoliv linii,prostě nic,pusto.Nevím,zda-li to měla být narážka na něco,nebo to měla být varující vize budoucnosti,nebo co,ale já Final Cut shledávám prostě naprostou zbytečností,nudou,nekompromisní hloupostí.Mimo!!! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama