Reklama

Reklama

Final Cut

  • Česko Konečný sestřih (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v době, ve které je možné celý život nahrávat pomocí speciálního očního implantátu. Po smrti se tyto údaje sestříhají a vzniká tak záznam o životě každého člověka. Alan Hakman pracuje právě jako takový "střihač životů", práce ho nesmírně baví a ve svém oboru je opravdový odborník, neboť dokáže i z toho největšího zločince pomocí správného sestřihu udělat nejčistšího světce. Všechno jde hladce, dokud Alan ve své další zakázce neobjeví člověka z vlastních chmurných vzpomínek, který měl být dávno mrtvý... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Phillo 

všechny recenze uživatele

Tak geniálny námet a tak pos..té sfilmovanie.. Taká škoda... Final Cut nie je ničím zapamätateľný a celý je len poctivo odtočený. Williams nejak nevyniká (čo môže byť sčasti dôsledkom scenára). Tak či tak, mohol z toho byť film roka, takto ostáva len nevyužitou šancou v rukách nešikovného reźiséra. 35% ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Nápad se "vzpomínkovým implantátem" je velice zajímavý a přijde mi i poměrně originální. Navíc je tento nápad i skvěle rozvinut, zápletka je dobře napsaná. Důležité je také, že zajímavý příběh podpořil výborným hereckým výkonem Robin Williams. V takových rolích ho mám rozhodně raději než v taškařicích typu Flubber. Jeho umírněný výkon je naprosto přesvědčivý. Poslední věc, kterou mohu připsat k dobru je výborná hudba Briana Tylera. ()

Reklama

Legas 

všechny recenze uživatele

Spíš za 70%, ale Final Cut si objektivně zaslouží mírné nadhodnocení za velice zajímavý (a neakční) sci-fi příběh. Neodehrává se v uchvacujících kulisách, nejsou zde žádné fascinující triky, ale film obsahuje narozdíl od mnohých akčních sci-fáren nějakou myšlenku. Robin Williams se mi ve vážné roli velice líbil. Akorát mohl jít film ještě více do hloubky. Potom bych byl ještě spokojenější. ()

GREGOIRE 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý námět. Celý film stojí a padá s Robinem Williamsem. Ten je jedním slovem vynikající. Přesto se při kvalitě námětu vkrádá myšlenka, zda s jiným režisérem nemohl film vyznít ještě o trochu lépe. Především v závěru jsem měl dojem zbytečné uspěchanosti. 86 minut je v tomto případě málo (třeba na víc nebyly peníze) - inu, zhuštěný final cut :). Přesto jde především díky Williamsovi o nadprůměrný snímek se zvláštní atmosférou prolínání časových rovin. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Námetovo vynikajúce a originálne....horšie je to už s gradáciou deja, zápletke a vyvrcholeniu akoby ešte čosi chýbalo, aby to malo ten správny šmrnc....avšak je to film ktorý som nesmierne rád videl ( a aj to zato stálo )....a Williams opäť raz ukázal, že je skvost medzi hercami a že to vie aj v ne-komediálnych snímkoch. ***/**** ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama