Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Klasika s Robom Schneiderom. Tento film si vždy rád pozriem, jeho vtípky ma nevedia omrzieť, i keď nie som fanúšikom prehnaných vtipov. Prvý diel ma bavil viac, ale ten som videl už toľkokrát, že na dvojku sa teším viac, keď vidím, že ju budú dávať v televízií. Rob Schneider je pre mňa jeden z najlepších komikov, i keď nehral v tých najlepších komédiách, čo je škoda. Tento film je dôstojným nasledovníkom jeho predchádzajúcemu dielu. Chýba mi v ňom Arija Bareikis, i keď je mi jasné, že by jej postava vo filme nemala miesto, kedže by Deuce nemohol vykonávať profesiu starú ako ľudstvo samo. Aspoň že nám vo filme robí spoločnosť jej noha. ()

LAminator 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě film zklamal kvlitních vtipu k zasmání je zde mnohem mín než v 1 a těch horších zase víc :-( vtip stylu ze se někomu kočka zahryzne za koule a on sni pak mlatí o dveře aby se pustila mi příjde až moc ubohý 1* davám za těch pár vtipu co za něco stojí a 2* davám za herce co hráli v prvím filmu. ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Po luxusní jedničce přichází dosti nudná až dementní dvojka. Jediná opravdu dobrá scéna je s delfíny hned na samém začátku filmu. Tolik humusoidního fekálního humoru se nevidí ani v epic movie. Ukrajinka, co má místo nosu penis, a když si kýchne, tak............No prostě hnůůůj největšího kalibru. Schneidera mám rád, ale tohle pos..l. ()

Manas50 

všechny recenze uživatele

Už první díl byl dost ujetý, ale celkem vtipný, takže jsem od tohoto druhého dílu čekal jen hromadu úchylných vtipů, bez trochy vtipnosti. Překvapivě to tak hrozné nebylo, půlka vtipů je trapas, druhé pulce vtipů se dá i trochu zasmát, takže to nebylo až tak hrozné. Rob Schneider se docela snaží hrát, není to můj oblíbenec, ale ani mi nějak nevadí. Nakonec je z toho ale stejně ve výsledků jen podprůměrná komedie, která mě zabavila jen jednu před spaním, když jsem nemohl usnout. 40% ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u prvního dílu jsem se dobře bavil, ale za opravdu vysokou cenu. U jedničky byli vtipy celkem promyšlené a opravdu dobré, za to zde, když docházel nápad, tak tam dali scénáristé nějakou fekální nehoráznou kravinu, jen aby se divák pořád tlemil, ale právě to mě dost mrzelo a celkově u mě hodnocení propadlo na horší 3***. Scéna s Kočkou je nezapomenutelná. 45 % ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Na 26.ročníku udílení cen Golden Raspberry Awards 4.března 2006 v Hollywoodu byl Rob Schneider oceněn zlatou malinou za nejhoršího herce v hlavní roli. (Stocki)
  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)
  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)

Reklama

Reklama