Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

Enterprise 

všechny recenze uživatele

Tento film zbyl v počítači v měřícím voze jako poslední, který jsem neviděl a protože jsem od něho už dopředu nic neočekával, zkoukl jsem jej spíše z nouze než ze zájmu. Opravdu nerad dávám jakémukoliv filmu známku "odpad" a tak trochu alibisticky dávám půl hvězdičky sám sobě, že jsem jsem se obětoval a dokoukal až do konce a půl hvězdičku za celkem hezkou Hannu Verboom. Tím veškerá pozitiva končí ... ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Hm... Dobrej film, když - u něj balíte dárky pod stromeček, snídáte, stihnete umejt nádobí, rozčílit tátu, najít zracené kafe a omrknout seru, která se dívá na Pokémony - a děj vám neuteče, pořád se budete orietovat a budete ho moci převyprávět přátelům (pokud by tu byl takový zájem). Takže dobrá kulisa, ale pokud bych se měla soustředit jen na film, asi bych se sem tam ukousala nudou... ()

Reklama

Manas50 

všechny recenze uživatele

Už první díl byl dost ujetý, ale celkem vtipný, takže jsem od tohoto druhého dílu čekal jen hromadu úchylných vtipů, bez trochy vtipnosti. Překvapivě to tak hrozné nebylo, půlka vtipů je trapas, druhé pulce vtipů se dá i trochu zasmát, takže to nebylo až tak hrozné. Rob Schneider se docela snaží hrát, není to můj oblíbenec, ale ani mi nějak nevadí. Nakonec je z toho ale stejně ve výsledků jen podprůměrná komedie, která mě zabavila jen jednu před spaním, když jsem nemohl usnout. 40% ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Stupidní komedie, která ani náhodou nedosahuje kvalit prvního dílu. Doporučuji shlédnout třeba dílka Schneidorova kolegy Adama Sandlera. (Ten má mimochodem i drobný štěk tady. No, spíše dělá xichty:-) ) Druhý díl mě zklamal na plné čáře, některé scénky mi přišly až moc nechutné a přehnaně stupidní. On to byl asi záměr autorů. Potom takové "komedie" nejsou určeny pro mě. Ale věřím, že někteří z vás se slušně pobaví. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Deuce Bigalow je ohromná hovadina, která si dělá srandu úplně ze všeho, co se aspoň trošku do filmu hodilo, a proto ho mám tak ráda. Rob Schneider je výborný herec, který mě vždy dokáže skvěle pobavit. Nevím, který z filmů o Deuci Bigalowovi se mě líbí víc, protože oba dva mají něco, co tomu druhému chybí ... Zatím hodnotím "jen" čtyřma hvězdičkama, protože film přece jen není úplně stoprocentí, ale postupem času zjišťuju, že takový starý dobrý Deuce Bigalow je lepší než 75% nových filmů, které nejsou ani z poloviny tak vtipné a ani z poloviny tak "geniální" ... Některé scény a hlášky jsou tak legendární, že na ně prostě nejde zapomenout ... Takže ano, zatím "za čtyři", ale je dost možné, že se tam ta pátá hvězdička někdy objeví ... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)
  • Slovo “man-whore“ a jeho různé varianty "man-whoring" a "man-whores“ jsou během filmu odřeknuty celkem 47 x. (Stocki)
  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)

Reklama

Reklama