Reklama

Reklama

Hlas smrti

  • Kanada White Noise (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jonathan Rivers (Michael Keaton) je úspěšným architektem s krásnou ženou, spisovatelkou Annou, milujícím synem Mikem a dalším dítětem na cestě. Žije spokojeně do té chvíle, než do jeho života zasáhne tragédie. Anna se ztratí cestou do práce a později je nalezena utonulá v řece. Jonathan, šílený žalem, se odstěhuje a úzkostlivě se straní všech přátel a zbytku rodiny. Tajemný vědec Nicolas Elia přesvědčí Jonathana, že Anna vysílá signály "ze záhrobí" pomocí televizní obrazovky a rádia. Jonathan poslechne jeho rady a s pomocí nových přátel Raymonda Price a Sarah Tate se pokusí navázat spojení s manželkou. Bezděčně tak otevře dveře do jiného světa. Netuší, co tím způsobí: mrtví teď mají možnost zmocnit se ho.. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Další z hororů. Další z filmů, které stačí vidět jednou a pak už ne. Horory opravdu nejsou můj šálek čaje (ale najde se pár výjimek, co se mi líbí), tenhle Hlas smrti mě taky nijak nedostal. Ano, je tam pár scén, kdy se opravdu leknete, Michael Keaton odvádí docela dobrý výkon a také téma není nejhorší, ba dokonce je zajímavé, ale při sledování filmu jsem se nudila a vidět znova to opravdu nepotřebuju... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Thriller většinou dělá thrillerem výborný příběh s absolutně nečekaným koncem. Tento film má opravdu zajímavý námět a to fenomén elektronického hlasu tzv. EVP. Atmosféra je v tomto filmu tak hutná až by se dala krájet. Proč má tedy tak nízké hodnocení? Nejspíš je to tím, že si autoři přimysleli řadu věcí, které jsou opravdu neteoretické a prakticky nemožné. A dále je to tím, že má krapet přehnaný konec. Shrnul bych to tak, že jsem se na film těšil zvláště na nápad s fenoménem čímž mě atmosférou potěšil a chvílemi mi v některých scénách opravdu zatrnulo, ale jinak je to nijak vyjímečný film. ()

Reklama

Spock 

všechny recenze uživatele

Solidní mysteriózní film o tom, co se vám může stát, když žena jednoho architekta tragicky zahyne a on se poté snaží s ní komunikovat pomocí hlasů ze záhrobí a pomáhat lidem skrze tyto hlasy. Samotný námět mi připadl vcelku zajímavý, stejně tak atmosféra ve filmu nabyla sympatických rozměrů. Hlavní nedostatek bych viděl v závěru, který příliš odkrývá, ty tři zlé duchy nemuseli ukazovat tak okatě. Takže celkově bych to viděl na průměr, který neurazí. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

I po letech jsem byl spokojen. Žádná asijská trapárna, ale solidní příběh o komunikaci se záhrobím. A jak známo, není radno si s duchy zahrávat. Zpočátku to vypadalo na romanci typu Duch, nakonec se z toho vyklubalo mysterium se šťastným koncem. ŽILI SPOKOJENĚ I PO SMRTI! V závěru potěšil odkaz na Vetřelce....úplně jsem ho tam čekal. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Možná jen špatný rozpoložení při sledování, ale nemohl jsem si pomoct. Mně to přišlo neskonale zdlouhavý a nudný. Musel jsem to dávat na třikrát. Zaujalo mě to maximálně nějakou tou lekačkou, nápad mi přišel nezajímavý a celkově to bylo dějově dost nezáživný. Závěr nemůžu pochválit už vůbec, velká slabota. Ono to má i pokračování? 40% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Nahrávka použitá v traileru „I love you“ údajně patří politikovi Stanley Searlesovi, který zemřel v roce 2002. Záznam udělala jeho dcera Karen Mossey, známá výzkumnice EVP. (imro)
  • Příběh je založen na vědecky potvrzeném fenoménu EVP (Electronic Voice Phenomenon), podle kterého mrtví lidé promlouvají k živým prostřednictvím televize nebo rozhlasu. (imro)

Reklama

Reklama