Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dnes v noci nevěř nikomu! Když Nora Timmer (Jolene Blalock) zabije ve své posteli jednoho chlápka, udá se v sebeobraně, dříve než vyjdou najevo podivné okolnosti jejího vyprávění. Cole, okresní prokurátor musí záhadu vyřešit před svítáním, nebo bude vtažen do jejich sítí. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Balu... 

všechny recenze uživatele

Po dějové stránce nadprůměrná záležitost, která má však víc potenciálu než naneštěstí bylo zužitkováno. Zajímavou kameru kontruje zmatená režie, která jakoby nevěděla, který záběr naservírovat dřív, aby to bylo ještě zamotanější. Dialogy jsou místy vleklé a unavující; což je ale zapříčiněno hlavně tím, že 90% filmu vlastně nevíme, o co komu jde.. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Když vás štěstí opustí, zaplatíte za to. Ať už jste kdokoliv…. PŘÍBĚH:** Hodně dialogů a některý jsou o ničem. Zajímavý je sledovat zfilmovaný výpovědi zúčastněných. Lidi umíraj, maj bejt zavřený, ale mě to bylo jedno. Senzační odhalení nemaj konce, až nestíhám držet tempo./ HUMOR: není. Asi by ublížil všem těm kombinacím./ AKCE:* pár policejních přestřelek./ NAPĚTÍ:* na mne nefungovalo. Neustále zmiňovaná pátá hodina ráno mne fakt nebrala. Ale možná někoho bude zajímat, jak to dopadne. ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Advokata a zaroven kandidata na post starosty Forda (slusne hrajici Ray Liotta) stavi do pretezke pozice skutecnost, ze jeho ambiciozni asistentka a tez tajna milenka Nora tvrdi, ze zabila muze, ktery se ji pokusel znasilnit, v sebeobrane. Veci se zkomplikuji ve chvili, kdyz na stanici prichazi kamarad zemreleho vypovidajici pravy opak toho, co rekla Nora. Aby toho nebylo malo, vsechny indicie vedou Forda k sefovi gangu, ktereho se snazi polapit uz nejaky ten patek. Prumerne zahrane, ale bohuzel neohrabane a ledabyle vylozene drama, kterych bylo a bude mnoho. 60% ()

Lichty 

všechny recenze uživatele

Nebudu chodit kolem horké kaše, Wayne Beach je loser. Dobře promakaný a komplikovaný scénář natáhnul do pouhých devadesáti minut a závěr měl být alespoň o čtvrt hodiny delší. Dále nevyužil potenciál velmi slušných herců, gangsterská retra natočil bez jakékoliv fantazie a prostě slušně napsaný film dotáhl do naprostého průměru. Soderbergh, Caruso nebo aspoň Bird by ze Slow Burn udělali výbornou záležitost... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Stačí, ak sa scenáristi trošku posnažia a môže z toho vzniknúť aj takéto príjemné prekvapenie. Hlavne, že si uvedomili, že aj keď v závere pekelným zvratom nechýba šťava a sú fajne premyslené, je dôležité zaujať aj cestou k nim. Len to nebyť aj napriek pomerne krátkej stopáže mierne rozvlečené. Všetko je ale pekne vyatmosferované a aj Liotta ukazuje, že ešte stále drží prvú líniu. 75%. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama