Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Akčný komediálny seriál podľa predlohy Rhetta Reesea a Paula Wernicka a scenára Michaela Jonathana Smitha rozpráva o outsiderovi, čo dostane šancu na lepší život. K tomu však musí úspešne doručiť záhadný balíček naprieč postapokalyptickou pustatinou. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (35)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Twisted metal je již zapomenutá videoherní série, která naposled zářila v dobách PS3. Byla to jednoduchá, závodně akční hra, kde ozbrojená auta, bojují s jinými ozbrojenými auty. Na této premise se dá vybudovat zábavná akční podívaná ale zde se tvůrci rozhodli jinak. Udělali odlehčené postapo ... kde se nic neděje. Postavy chodí/jezdí z místa na místo, kde potkávají jiné bizarní postavy, které je většinou chtějí zabít. Původní hru to připomene v pár mizerně udělaných akčních honičkách. Šílená nuda. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Našľapaná adrenalínová pecka, v ktorej nechýbajú sympatický (anti)hrdinovia (Sweeth Tooth! 😍) a ktorá najväčšmi pripomína môjho milovaného Preachera. Bol som pripravený na pouhé panoptikum báječných postáv, no ono to má aj napínavý a nepredvídateľný príbeh, takže som to s chuťou zlupol za dva večery a aj to len preto, že nebol víkend. Teším sa na ďalšiu sériu, hlavne nech si drží svoje kvality. A ten soundtrack!!! ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

Všetci grázli a svine v seriáli sú beloši. Agent Stone, starostka Raven, sekta s Kazateľom, dokonca aj Sweet Tooth nie je žiadny anjelik... kurz súčasnej doby. S prižmúreným okom má niečo s PS hrou spoločné akurát E10, ináč je to priemerné postapo s odfláknutou story a CGI. Taký deravý Twisted Ementál. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ne ze by to nebylo zabavny, ale trailer lakal na daleko vetsi jizdu. Je tu hned nekolik problemu. Ten nejvetsi je asi Mackie, co si budem povidat, dobrej herec to fakt neni, navic to ani neni ten typ ukecanyho cernocha, co by hlaskama tahnul celej dej, zaroven to bohuzel ani neni nejakej charismatickej cool bijec, bohuzel se tady od nej chce vsechno, aby zvladnul nejaky emotivnejsi sceny, aby zvladnul hlaskovat a aby zvladnul automobilovy honicky, bitky, prestrelky. Ani jedno z toho mu clovek zkratka neveri. K tomu tu jsou dost laciny triky, minimalne v prvnich par dilech, ke konci je to uz krapet lepsi. No a ty akce tu vlastne zas az tak moc neni, respektive vetsina byla videt v ukazkach. A posledni problem jsem mel s tim, ze tvurci neustale pomrkavaj na fanousky her, kazdou chvili tu je tak nejaky asi znamy jmeno, nejaka zrejme legendarni postava, znamy prostredi, jenze ja hry nehral a neznam, tak mi to nic nerikalo. Coz by nevadilo, jenze tvurci to delaj strasne okate, takze je vam jasny, ze se zrovna deje nejaky fanservis, jenze netusite, o co jde. Ale krome tohohle to je naprosto pohodova zalezitost, s fajn akci, jednoduchym, ale dostacujicim a svizne odsejpajicim dejem, zajimavejma postavama, solidni davkou krve a uchylaren a perfektne cernym humorem. Druhou serii bych klidne skouknul. Slabsi 4*. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Kombinace Mad Maxe a Borderlands dělaná čistě pro generaci, která vyrostla na PlayStationu 1. Na Twisted metal se hodně šetřilo, přesto z toho tvůrci vyždímali maximum a podle mě do toho hodně lidí dalo srdíčko. Výsledkem je více než uspokojivý popkorňák, který všem fanouškům post apo zkrátí čekání na dubnový Fallout. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (17)

  • John Doe (Anthony Mackie) na začátku projíždí nákupním centrem, které se nazývá Ridgepointe Centre, což byla lokace v původní hře „Twisted Metal“. (figgo jr.)
  • Jméno John Doe (Anthony Mackie) je odkazem na řidiče auta Roadkill ze hry „Twisted Metal: Black“. (mikki089)
  • Píseň, která hraje na konci epizody při bitce v baru, je „Party Hard“ od Andrew W.K. (Punkey)

Reklama

Reklama