Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Akčný komediálny seriál podľa predlohy Rhetta Reesea a Paula Wernicka a scenára Michaela Jonathana Smitha rozpráva o outsiderovi, čo dostane šancu na lepší život. K tomu však musí úspešne doručiť záhadný balíček naprieč postapokalyptickou pustatinou. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (35)

figgo jr. 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn akční komedie, která má ale s herní předlohou pramálo společného i když je tu spousta easter eggů a je cítit, že tvůrci herní předlohu dobře znají. Nejvíc hry připomíná Sweet Tooth, který je velmi věrný předloze a je tu nejzábavnější postava seriálu. Nejvíc mě zklamalo jak málo je v celém seriálu těch soubojů v autech, na kterých stojí celý gameplay her ale tady je prakticky jen jeden pořádný v posledním díle. Z konce to ale vypadá, že se druhá série bude věnovat onomu turnaji, který je stěžejní záležitostí pro příběh her a hlavně na scénu nastoupí hlavní záporák série Calypso. I přes některé výhrady se tak na druhou sérii celkem těším. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hru neznám a její seriálové adaptaci se da vytknout spousta věcí počínaje nevyužitým a lacině vypadajícím postapo světem a slabými efekty konče, ale já se slušně bavil prakticky celou dobu. Televizní a hlavně nízkorozpočtový původ Twisted metal sice nezapře a Anthony Mackie opravdu není tím kdo by měl táhnout show (navíc komediálně laděnou), ale celkem pochybuji, že tahle série měla nějaké vyšší ambice. Nejlepší postava jednoznačně Sweet Tooth a je docela škoda, že tu nemá víc prostoru...70% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„MLÍKAŘI NEUMÍRAJÍ STÁŘÍM… ALE KDYŽ DORUČÍM TUHLE ZÁSILKU… “  Tak mohl to bejt lepší „twist“. Né, že né… Občas je to trochu přepálený (jakože cool…), naštěstí brzy poznaj, že jen tohle by nefungovalo. Příběh odsejpá, jde o akci a krev. Takovej „Ash vs. Evil Dead“, jen z Mad Maxovskýho světa. Je to fajn, - taková píčovina... ale nevím, jestli ty 4*… Ale co, seru na to, páč se na pokračování těším!  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Seriál je založen na stejnojmenné videoherní sérii pro Playstation. 2.) „Klauna“ Sweet Tootha ztvárnil wrestler Joe Seanoa a namluvi – stejně jako ve videohrách, Will Arnett. 3.) Série měla 400 mil. zhlédnutí za první víkend. 4.) Thx za titule „Jan Váňa“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  **  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Kombinace Mad Maxe a Borderlands dělaná čistě pro generaci, která vyrostla na PlayStationu 1. Na Twisted metal se hodně šetřilo, přesto z toho tvůrci vyždímali maximum a podle mě do toho hodně lidí dalo srdíčko. Výsledkem je více než uspokojivý popkorňák, který všem fanouškům post apo zkrátí čekání na dubnový Fallout. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Všetci grázli a svine v seriáli sú beloši. Agent Stone, starostka Raven, sekta s Kazateľom, dokonca aj Sweet Tooth nie je žiadny anjelik... kurz súčasnej doby. S prižmúreným okom má niečo s PS hrou spoločné akurát E10, ináč je to priemerné postapo s odfláknutou story a CGI. Taký deravý Twisted Ementál. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (17)

  • „Kamarád“ Sweet Tootha (Samoa Joe), Harold, je odkazem na Šíleného Harolda, obědovou krabici ze hry „Twisted Metal“ (1995). Byl to kamarád, kterého si Sweet Tooth přál, kdyby vyhrál turnaj. (mikki089)
  • Sweet Tooth (Samoa Joe) vypadá stejně jako ve hře „Twisted Metal: Black“, ale v jednu chvíli nosí oblek podobný svému charakterovému profilu ze hry „Twisted Metal 3“. (mikki089)
  • Hra vychází z videohry „Twisted Metal“ pro Playstation, která obsahuje souboje silničních vozidel a klauna, který řídí zmrzlinářský vůz. (mikki089)

Reklama

Reklama