Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 3000. Záchranná kosmická loď náhodou objeví vrak rakety Demeter, která zmizela před sto lety. Radost z nečekaného nálezu se brzy začne měnit v hrůzu. Průzkum lodi totiž odhalí děsivé tajemství. 50 dlouhých černých rakví, uložených v nákladním prostoru, postupné mizení členů posádky - to vše nasvědčuje tomu, že se Demeter stala vražednou pastí, která pohltí každého, kdo se na ni odváží vstoupit. Tam, kam sluneční paprsky nemají šanci proniknout, stávají se upíři nezničitelnými monstry. Dokáže jim aspoň někdo uniknout? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

ShiRakU

ShiRakU (hodnocení, recenze)

Akože co to bolo ? Pre krista pana na nebi tento film je obrovska katastrofa a to som videl us ine blbosti ale toto vedie . Zauimavi zaciatok aj ked 4 minuti tituliek na zacatku us davali tusit svoje . Fakt upozornenie ani nestahovat skoda stahovat .

eleonnore

eleonnore (hodnocení, recenze)

Nehorázná hovadina. Nerada ohodnocuji odpadem, ale tady to jinak nešlo. Kdyby tak šlo vzít si těch 86 minut života zpátky.

Grid

Grid (hodnocení, recenze)

inspirace vetřelcem IV bije do očí, ale nějakou atmosféru to mělo!

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Němci točit umí, ale jihoafričan Darrell Roodt je točit neumí. Němci na to jen dali prachy :-)

DaBler

DaBler (hodnocení, recenze)

Hej, to se zas nedalo! To bylo uz moc. Nemci neumi tocit filmy. To bylo tak trapne!

snake007

snake007 (hodnocení, recenze)

ako inac tento film ohodnotit?je to total hnus...kulisy so vo filme pouzite tri,vsetky vyzeraju akoby si ich pozicali z nejakeho bckoveho filmu o ruskej ponorke,dej,no tak ten tam nie je snad ziadny,jediny herec,ktory sa snazil hrat bol Coolio a ten Drakulov oblek bol este staromodnejsi,ako z nejakeho radobyprastareho hororu...navyse ten koniec..."som robot z oznacenim RR,tj robot rozkose" rofl,pekny skvar a ukoncenie filmu tiez nulove....prosim vas,neminajte zbytocne peniaze na pozicanie si tohto filmu,ani si ho nestahujte...jedine,zeby ste si chcel pozriet film o tom,ako nema vyzerat film

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

a kde ma jako ten zajimavy zacatek a necekany konec podle tebe byt?

Kocicka

Kocicka (hodnocení, recenze)

Nic blbějšího jsem ještě neviděla a to se na béčkové upírské a vlkodlačí filmi docela často dívám, ale tohle je naprostý odpad! Možná zajímavý začátek a nečekaný konec, ale to je tak vše. Dokonce ani hlášky nedokáží tento film vyzdvihnout výš.

 (hodnocení, recenze)

Totální propadák... e jsem se nepodíval na recenze než jsem si ho půjčil na DVD!!! Po pěti minutách jsem se na to nemohl dívat a vypl to. Dokonce obraz je ve špatné kvalite a ve formatu 4:3, vypadá jako padesátá kopie na VHS. Nedoporučuji ani pro zaryté milovníky Draculy!!!

Reklama

Reklama