Reklama

Reklama

Boogeyman

  • USA Boogeyman (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V osmi letech mu umřel táta záhadnou smrtí přímo před jeho očima. V té době si myslel, že ho zabila příšera, kterou ho tatínek strašil. Po patnácti letech se vrací nevyřešenou záhadu rozluštit. A čeká ho nejedno překvapení. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

rollman1 odpad!

všechny recenze uživatele

Po tom co jsem dostal varování od svých přátel, že je to opravdu nejhorší díl, jsem si řekl, že to tak strašné nebude a pustím si to. Velká chyba. Dlouho se mi nestalo, že bych u filmu myslel na tyto věci. Smrt, sebevražda, vražda. Přemýšlel jsem jestli si u filmu zabodnout nůž do krku, nebo rozsekat monitor. Film úplně o ničem, kde bubák nevystraší ani kojence a herecké obsazení vybírali na smetišti u Hypernovy. Děs. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Boogeyman je slušný horor, ale aby byl něčím vyjímečný, musel by především splnovat určitá kritéria, která jsou zde ovšem plněna tak napůl. Není problém ani tak v hercích nebo v režii, ale spíše trikaři neodvedli svou práci dobře. Zvolna budované napětí funguje dobře a dokud bubáka není vidět je všechno fajn. V závěru se ovšem nepovedený digitální bubák zjeví na scéně v plné kráse a film ztratí to, co měl dosud pevně v rukou a začne být k smíchu. Ale i tak tento horor řadím k tomu lepšímu v hororovém žánru. 60% ()

Reklama

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

We shall not all fall asleep but we will all be changed in an instant, in the blink of an eye. When my tongue rejoices, my body will rest in peace bcs you will not abadon me to the grave. For you, Lord, have delivered my soul to death (už se těším). My eyes from tears, my feet from stumbling. Thou knowest the secrets… Suffer us not in our last hour. Dust thou art and unto dust thou shalt return. To je Deschanelka? To je držka. Tory Mussett (další mrdavá Australanka). Film totální pýčovina s jednou povedenou scénou na začátku - přál jsem mu to, a pak s pár dobrými nápady (vana, vrána), který se nepodařilo naplno využít. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Klasický béčkový horor. Začiatok nádejný, no po chvíli za z toho vykľuje len ďalšia hlúposť s dosť nedoriešeným dejom. Od polky filmu mi to prišlo celé dosť zmätené. Ani som nepochopil pointu toho celého divadla, čo sa okolo toho domu odohrávalo. Okrem toho strašne nezáživné, nudné a hlavný herec nie zrovná veľký sympaťák. Ako horor to zlyhalo po všetkých stránkach. 1* dávam za tu "tajomnú" miestnosť, ktorá ako jediná sa snažila nabudiť v divákovi strach. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Aj, tak tohle bolelo hodně. Tupě zírající hlavní hrdina má většinu filmu noční můru nebo halucinaci a hlavní přízrak, vypadající celou dobu jako tajemný stín, se dočká svého opodstatnění v prapodivné pointě, jak vystřižené z pohádek Boženy Němcové ve stylu "Abys strašidlo porazil, musíš přežít noc s ním v jedné místnosti". To má pak za následek nepřehlednou tahanici s digitální tmou s očima. Film, kde je všechno špatně. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Auckland a Waikato. Část příběhu se natáčela také v USA ve státě Georgia. (Terva)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 17. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama