Reklama

Reklama

Boogeyman

  • USA Boogeyman (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V osmi letech mu umřel táta záhadnou smrtí přímo před jeho očima. V té době si myslel, že ho zabila příšera, kterou ho tatínek strašil. Po patnácti letech se vrací nevyřešenou záhadu rozluštit. A čeká ho nejedno překvapení. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

obitus 

všechny recenze uživatele

Neuveritelne spatnej film. Zakladni premisa o bubakovi ve skrini nebo pod posteli sice neni nijak objevna, ale dostatecne strasidelna, aby dokazala pobavit v nenarocnem horroru. Bohuzel v Boogeyman je vse hrano na efekt, kamera lita, toci se, ruzne obraci a podobne. To by zas az tak extremne nevadilo, ale to co dela kamera dela i pribeh a to uz dost hapruje. Sceny jsou nelogicke, vysvetleni nulova. Postavy se objevuji a mizi a do toho vseho se pripletl spise nahodou neuveritelne spatne pocitacem vytvoreny bubak, ktery dela vse mozne, jen nestrasi. Po podprumernem The Grudge uz druha spatna vec od Ghost House, ketri se tak s klidem radi po bok Dark Castle. Ruce pryc! ()

rollman1 odpad!

všechny recenze uživatele

Po tom co jsem dostal varování od svých přátel, že je to opravdu nejhorší díl, jsem si řekl, že to tak strašné nebude a pustím si to. Velká chyba. Dlouho se mi nestalo, že bych u filmu myslel na tyto věci. Smrt, sebevražda, vražda. Přemýšlel jsem jestli si u filmu zabodnout nůž do krku, nebo rozsekat monitor. Film úplně o ničem, kde bubák nevystraší ani kojence a herecké obsazení vybírali na smetišti u Hypernovy. Děs. ()

Reklama

montel 

všechny recenze uživatele

Když byl Tim (Barry Watson) ještě malý, cosik záhadného ze šatní skříně mu odneslo tátu. O patnáct let později má Tim úspěšnou práci a krásnou přítelkyni, která mu zrovna chce představit své rodiče. Telefonát jeho strýce, aby se po letech vrátil zpět domů kvůli umírající matce jej donutí opět si vzpomenout na strašlivou smrt svého otce, kterou mu nikdo nevěří. Při prohlídce domu kde kdysi bydlel se opět musí postavit své největší noční můře - tajemnému bubákovi...Jednoduchý scénář, pár přiblblých nelogických lekaček a postava strašáka, která své digitální úpravy bohužel nezapře. Film ničím nezaujme a šanci ode mě dostal jen proto, že horších hororů je o dost více. 40% ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Áno, film kopíruje snáď všetko, ale podľa mňa sa nejedná až tak o zlú vec. Nebyť tých zbytočných flashbagov a behajúcej kamery, tak sa to celkom dá. Boogeyman je celkom dobrá postava a keby sa toho chytil lepší tým, tak by to dopadlo dobre. Barry Watson je prekvapivo celkom solídny v hlavnej úlohe a dobre sa naňho pozerá. U mňa priemer. P.S.: Rád by som vedel, čo sa stalo s jeho priateľkou a strýkom. Odniesol ich Boogeyman alebo ich vrátil naspäť tam, kde ich uniesol? Toto by som mal rád zodpovedané. ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Ze začátku tento film vypadal celkem obstojně. Určitě mi přišlo, že je to celkem zajímavé téma, bubák ze skříně. Tak jsem schválně přemýšlel, jak to bude pokračovat, jak se to rozuzlí, co to vlastně bude a jestli se jim to podaří zničit. Bohužel po úvodní scéně se film přesunul do prostředí, kde byla hlavní postava vystresovaný nebojácný hrdina. Kdybych to měl brát ve směs reálně, tak mě něco unést tatíka do skříně a nevyplivnout ho to zpátky, tak bych kadil z kdejakého temného koutu. Kdybych toto třeba psychicky přežil, tak unést mi to i přítelkyni, tak se du zabít. A to co nejrychlejc. Joo jenže hlavní hrdina se s tím tvrdě vypořádává a když mu zmizí někdo známej tak jen suše řekne "on si ho vzal" a jde tý zombii(aspoň tak to vypadalo) pořád po krku. Pak se spřátelí s holčičkou, hodným duchem dítěte, který mu bude radit, co a kde má hledat, aby tu zrůdičku porazil. No není to k smíchu? Abych vás dál nenapínal...vše dopadne tak jak má, příšerku zničí a zazvonil zvonec a je konec. Takže bohužel za celý film se nedozvíte co to bylo, proč si to vybralo jaho a to si myslím, že pro uchvácení diváka by tam mělo být řečeno... Sečteno podtrženo: Být tam vysvětleno o co se jedná, jak se to tam oběvilo, proč si to vybralo skříně a kdyby tam byl pořádný závěr(v závěru bylo poznat, že scénarista už si chtěl jít nejspíš lehnout a napsal tam to, co ho jen tak náhodou trklo), tak by tento film stál i za opětovné shlédnutí. Dvě hvězdy za lekačky a trochu tajemné prostředí. --->35% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Auckland a Waikato. Část příběhu se natáčela také v USA ve státě Georgia. (Terva)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 17. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama