Reklama

Reklama

Boogeyman

  • USA Boogeyman (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V osmi letech mu umřel táta záhadnou smrtí přímo před jeho očima. V té době si myslel, že ho zabila příšera, kterou ho tatínek strašil. Po patnácti letech se vrací nevyřešenou záhadu rozluštit. A čeká ho nejedno překvapení. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

montel 

všechny recenze uživatele

Když byl Tim (Barry Watson) ještě malý, cosik záhadného ze šatní skříně mu odneslo tátu. O patnáct let později má Tim úspěšnou práci a krásnou přítelkyni, která mu zrovna chce představit své rodiče. Telefonát jeho strýce, aby se po letech vrátil zpět domů kvůli umírající matce jej donutí opět si vzpomenout na strašlivou smrt svého otce, kterou mu nikdo nevěří. Při prohlídce domu kde kdysi bydlel se opět musí postavit své největší noční můře - tajemnému bubákovi...Jednoduchý scénář, pár přiblblých nelogických lekaček a postava strašáka, která své digitální úpravy bohužel nezapře. Film ničím nezaujme a šanci ode mě dostal jen proto, že horších hororů je o dost více. 40% ()

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

We shall not all fall asleep but we will all be changed in an instant, in the blink of an eye. When my tongue rejoices, my body will rest in peace bcs you will not abadon me to the grave. For you, Lord, have delivered my soul to death (už se těším). My eyes from tears, my feet from stumbling. Thou knowest the secrets… Suffer us not in our last hour. Dust thou art and unto dust thou shalt return. To je Deschanelka? To je držka. Tory Mussett (další mrdavá Australanka). Film totální pýčovina s jednou povedenou scénou na začátku - přál jsem mu to, a pak s pár dobrými nápady (vana, vrána), který se nepodařilo naplno využít. ()

Reklama

kohut 

všechny recenze uživatele

Film, ktory uraza vsetkych fanusikov hororu svojou obycajnostou a trapnou neoriginalitou. Donekonecna sa opakujuce predvidatelne BU! sceny. Donekonecna pobehujuci hlavny hrdina, ktory stale niekam MUSI ist a potom odniekal MUSI odist az je to smiesne. Na dovazok este skvele scenarove diery, ktore sa tvaria ako by divak mal IQ 85 a nebolo mu divne, ze od cintorina k domu je to podla stvarnenia rezisera asi tak 3 hodiny autom alebo ze vsetky dvere a okna na 2poschodovom rodinnom dome zvladne hrdina zabednit za pol hodinku. Ak chce niekto vidiet lepsi film s podobnym nametom, nech siahne po They. ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Ze začátku tento film vypadal celkem obstojně. Určitě mi přišlo, že je to celkem zajímavé téma, bubák ze skříně. Tak jsem schválně přemýšlel, jak to bude pokračovat, jak se to rozuzlí, co to vlastně bude a jestli se jim to podaří zničit. Bohužel po úvodní scéně se film přesunul do prostředí, kde byla hlavní postava vystresovaný nebojácný hrdina. Kdybych to měl brát ve směs reálně, tak mě něco unést tatíka do skříně a nevyplivnout ho to zpátky, tak bych kadil z kdejakého temného koutu. Kdybych toto třeba psychicky přežil, tak unést mi to i přítelkyni, tak se du zabít. A to co nejrychlejc. Joo jenže hlavní hrdina se s tím tvrdě vypořádává a když mu zmizí někdo známej tak jen suše řekne "on si ho vzal" a jde tý zombii(aspoň tak to vypadalo) pořád po krku. Pak se spřátelí s holčičkou, hodným duchem dítěte, který mu bude radit, co a kde má hledat, aby tu zrůdičku porazil. No není to k smíchu? Abych vás dál nenapínal...vše dopadne tak jak má, příšerku zničí a zazvonil zvonec a je konec. Takže bohužel za celý film se nedozvíte co to bylo, proč si to vybralo jaho a to si myslím, že pro uchvácení diváka by tam mělo být řečeno... Sečteno podtrženo: Být tam vysvětleno o co se jedná, jak se to tam oběvilo, proč si to vybralo skříně a kdyby tam byl pořádný závěr(v závěru bylo poznat, že scénarista už si chtěl jít nejspíš lehnout a napsal tam to, co ho jen tak náhodou trklo), tak by tento film stál i za opětovné shlédnutí. Dvě hvězdy za lekačky a trochu tajemné prostředí. --->35% ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Boogeyman obsahuje jen několik laciných lekaček s tím, že ta nejlepší byla hned na začátku a poté měl film velmi sestupnou tendenci. Páni producenti, ono nestačí jen krásné kulisy, mladé atraktivní herce a nějaký ten digitální efekt, nejnutnější je příběh který má hlavu a patu protože bez něj je film snětí několika "strašidelných" scének a dodá divákům pocit beznaděje v tom, že zde není žádná dějovoá linie, které se mohou chytit. Stejně tak postavy: Vše se motá jen kolem té hlavní a ostatní se jak "Boogeyman" vždy objeví a pak zmizí(zde ovšem nechtěně). Dialogů je ve filmu minimálně a většinou jsou to jen štěky do prázdna. Když už Barry Watson otevírá desáté dveře a je u toho pořádně vystrašený vy se můžete jen tak pousmívat. Je mi to líto, protože nápad "kdo se skrývá ve skříni" je docela zajímavý ovšem chtělo to větší propracovanost. Tento film budu nadále používat jako exemplární prípad špatného hororu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Auckland a Waikato. Část příběhu se natáčela také v USA ve státě Georgia. (Terva)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 17. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama