Reklama

Reklama

Boogeyman

  • USA Boogeyman (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V osmi letech mu umřel táta záhadnou smrtí přímo před jeho očima. V té době si myslel, že ho zabila příšera, kterou ho tatínek strašil. Po patnácti letech se vrací nevyřešenou záhadu rozluštit. A čeká ho nejedno překvapení. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Zatímco Session 9, Dead End, Haute Tension a The Others patří k absolutní kvalitativní špičce mezi horrory 21. století, Boogeyman představuje pravý opak. Do odpadu jsem tohohle bubáka nehodil jen proto, že je tu přece jen jeden moment, který má něco do sebe. Ovšem přetrpět tu bídu za to asi nestojí. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Boogeyman měl našlápnuto k velmi napínavému hororu, bohužel je zajimavý jen začátek a konec. Ostatní byla velká nuda a nakonec ten strašák se také moc nepředvedl, efekty slabý, asi zásluhou nižšího rozpočtu. Některé lekačky celkem dobré, spíše jen ty, kde se hlavní postava nedotýká věcí, čímž spouští skřípající zvuky a směsici událostí, které mě přišly zbytečné. Hlavní hrdina vypadal jak přerostlý dítě. Svým výrazem si mě vůbec na svou stranu nezískal, takže jsem mu nemohl fandit. Je to opravdu škoda. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle film jsem se dívala, nic jsem od něj neočekávala a asi jsem udělala dobře. Vlastně teď, sotva jsem se dodívala, ani pořádně nevím, o čem to bylo. O klukovi, co viděl bubáka, to je asi tak vše, co jsem k tomu schopna říct, takže už z toho vyplývá, že mě tento film vůbec nezaujal a nebavil. Nebyl to podle mě ani horor, spíše šedá nuda. Víckrát se na to dívat nebudu... ()

goodnic 

všechny recenze uživatele

Strašidlo jednou za čas vykoukne ze skříně a někoho si odnese. To by možná mohl být námět pro slušný film. Mohl. Celý film se neuvěřitelně vleče, umělé a otravné lekačky jsou na každém rohu a do toho se se*e jedna příšerná příšerka. Vlastě jsem se ani nebál. Aha, já zapomněl. že nejsem američan a nebojím se dveří. ()

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

We shall not all fall asleep but we will all be changed in an instant, in the blink of an eye. When my tongue rejoices, my body will rest in peace bcs you will not abadon me to the grave. For you, Lord, have delivered my soul to death (už se těším). My eyes from tears, my feet from stumbling. Thou knowest the secrets… Suffer us not in our last hour. Dust thou art and unto dust thou shalt return. To je Deschanelka? To je držka. Tory Mussett (další mrdavá Australanka). Film totální pýčovina s jednou povedenou scénou na začátku - přál jsem mu to, a pak s pár dobrými nápady (vana, vrána), který se nepodařilo naplno využít. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 17. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Auckland a Waikato. Část příběhu se natáčela také v USA ve státě Georgia. (Terva)

Reklama

Reklama