Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnáším tuhle rádobyvtipnou slaďárnu spjatou s komedií. Takhle zkurvit docela dobrej námět na film. Na tenhle komentář mě navedl český snímek Tchýně a uzený, po kterém jsem si vzpomněl na tuhle šaškárnu a hned jsem si pomyslel: "zlaté české filmy". Tohle bylo otřesný snad po všech směrech. Nebylo to vtipné, nemělo to "romantickou hloubku" a uřvaná Fonda mi zkazila celý večer. Děkuji, ale už nikdy více. 5% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Možná bych měl přiznat,že nebudu asi úplně stoprocentně objektivní,ale žánr romantické komedie mě oslovuje jako jeden z nejmíň,takže předem většina filmů má smůlu.Příšerná tchýně na tom bohužel nic nezměnila.Jde o naprostou klasiku žánru,ale neurážející.Párkrát vám cukne úsměv v koutku,hlavní představitelé docela sympatičtí,děj filmu skrznaskrz průhledný,závěr jako vždy,s prominutím,k poblití.Opakuji,klasika žánru,průměr který nepřinesl vůbec nic zajímavého,či dokonce nového,ale na večerní shlédnutí s partnerkou/partnerem stravitelný. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Viděno ve Student Agency cestou do Brna... Začátek mě příjemně překvapil, šlapalo to, mělo to fóry a moc se mi to líbilo. Ale pak už asi autoři nevěděli, co dál, tak tam narvali spoustu blbostí a zhruba od půlky je to úplně jiný film o něčem úplně jiném, a až závěr dá na chvíli vzpomenout dobrého začátku. ()

Brandon 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl víceméně z donucení na cestě žluťákem (=busem). Je to odpadová hovadina, hrozný dialogy, tupej scénář, mizerná Lopezka a ty sladký řeči Vartana byli přímo k zblití (musel jsem to napsat). Ta jedna hvězdička je pro Fondovou. Škoda, že tak v hrozným filmu, ale jako milující tchýně byla famózní. Mít takovou doma, tak se jdu rovnou oběsit ;-) ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Tchýně obecně nejsou příliš populární. A jde především o vztah muž-tchýně. Zde je to naopak - vzah žena-tchýně. A právě o tom je celý film. A to je vlastně všechno ... Na jedno podívání celkem dobré, ale bez neotřelých nápadů. Herecké výkony se pohybují okolo průměru. Jane Fondová je ve svém věku stále šarmantní dáma. To se musí uznat ... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Celých 60 milionů jako investice se ukázalo být dobrým tahem, neboť již během úvodního víkendu (13. – 15. 5. 2005) snímek vydělal 23,1 mil. dolarů, což byl pro Jennifer Lopez nejlepší výsledek v kariéře. Celková tržba se v USA vyšplhala na více než 81 milonů. Celou čtvrtinu rozpočtu činila odměna Jennifer Lopez. (imro)
  • Když se Viola obrátí na Tanyu s otázkou na její nejoblíbenější film, Tanya zmíní Pravou blondýnku (2001). Režisér Příšerné tchýně totiž natočil i tento film. (imro)
  • O scénář filmu se v roce 2002 strhl boj, který vyhrálo studio New Line se sumou 1,3 milionu. (imro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama