Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Banda naháčů se po 25 letech vrací. Její členové vyměnili jeviště za únosy psů, závodění s holuby a jedno velice neobvyklé zadržení rukojmích. Gaz je sice starší, ale rozhodně ne moudřejší. Jeho nejlepší kamarád Dave se dalších skopičin odmítá účastnit. Pak ale dojde k tragédii a celá banda naháčů se musí spojit, aby uctila starého přítele. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Tak při sledování prvního dílu jsem si říkal, jak jsou ti chlapci z Anglie chytří, že zblbli bandu amíků aby jim přisypali dolarky k důchodu. Ale naštěstí jsem sledoval i další díly a ty byly lepší a lepší. No a při sledování posledního dílu jsem litoval rozloučení s partičkou příjemných postav a postaviček. Taky mi došlo jak jsem starej a že původní film vznikl doopravdy už před čtvrt stoletím. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Věřím, že kdybych vnímal původní film jako takovou kultovku jak ostatní (převážně 90's UK), tak by nadšení bylo jinde, ale i tak jsem neváhal se na tohle podívat. Ale už je to dlouho od filmu a opravdu si z něj moc nepamatuju "movie about bunch of british lads, that decide to get money as stripers" (a osobně mě prostě baví věci s Robertem Carlylem, myslím si, že každý si ho po jeho Begbiem z Trainspottingu, nebo obecně, prostě zamiluje jako symbol všech britských hrdinů, co jen tak nepřijímají svůj osud). 'The Full Monty' se vrací se stejným názvem jako osmi epizodová TV show, aby chytila hrdiny z původního filmu (ale ani ten vlastně není o striptýzu jako nějakém ústředním komediálním tématu), jak se po řadě let opět a stejně a zas a znovu protloukají životem v současné Anglii a každý se snaží dát nějak dohromady a každý v něm má svoje problémy - tady mě opravdu překvapila pestrá tematická složka, se spoustou skvělých podzápletek. Člověk by si řekl, že na tohle bude naroubovaná klasická kostra "vracíme se po 25+ letech", ale není to podáno nějakým otravně patetickým způsobem, naopak jednotlivé příběhy mají hodně co do sebe a v každém jakoby vévodí vlastní téma. Jeden z těch vydařených návratů, který opravdu přichází s vyzrálým pohledem, jako pokračování, co má co říct. ()

Reklama

bonovox 

všechny recenze uživatele

Príjemný feel good seriál a vydarený návrat postavičiek z pôvodného filmu The Full Monty. Ani po 25 rokoch nestratili svoj šmrnc, nápadistosť a hlavne odhodlanie stále niečo robiť so svojimi životmi. Za mňa Top epizóda 04 - Holub. Palec hore nad týmto nápadom oživiť daný príbeh po toľkých rokoch...80% ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

na tenhle seriál jsem narazila náhodou. hledala jsem film z devadesátek, kterej naprosto miluju a našla jsem seriál. byla jsem vážně překvapená a hodně natěšená. řekněme, že mě to zklamalo. pořád jsem při sledování myslela na LEPŠÍ originální film nebo na LEPŠÍ filmy, kde hrál robert carlyle (usoudila jsem, že bych si znovu chtěla pustit geniální trainspotting). taky jsem doufala, že lomper a guy budou pořád spolu (nicméně jsem ráda, že potvrdili, že guy je bisexuál.. vždycky mi dával takový vibes). other than that, seriál nebyl nudnej, ale zas tak moc jsem se nezasmála. stále to srovnávám s originálem, ale prostě ten originál byl vtipnější a záživnější, tohle se s tím nedá ani srovnávat. škoda... ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za poslední roky vznikla spousta pokračování po X letech a zpravidla bývá jeden z jejich nejpalčivějších problémů to, že se snaží působit nově ale zároveň se topí v nostalgii a odkazy na původní dílo. Tady kupodivu tvůrci ukazují, že to jde i bez toho, a vyjma úvodní a závěrečné montáže se obejdou vesměs bez odkazů na film a staví úplně novou linku. Ano, český název už tak nedává fakticky žádný smysl, protože se tu tato parta gerontů už naštěstí nesvlíká. Pakliže nesouzníte s moderními trendy, tak vám obsazení nových postav asi nedá spát, jelikož nové postavy jsou přehlídka všech možných i nemožných minorit, a stejně tak jejich příběhy jsou spíše z klasického randu moderního tažení, tedy LGBT, uprchlíci...Každopádně tvůrci ukazují, že při dobrém scénáři se i s tímto dá velmi šikovně pracovat. Ale co, v popředí je naštěstí povětšinou stará parta a tam jsou to pořád ti samí odpadlíci, jako tomu bylo před 25 lety. Stejně tak si tvůrci dokázali šikovně zachovat onen komediálně-melancholicky-edukativní podtón z filmu, a převést ho na problematiku současné době. ()

Galerie (21)

Související novinky

Zemřel herec Tom Wilkinson

Zemřel herec Tom Wilkinson

30.12.2023

V posledních hodinách roku 2023 bohužel přichází smutné zprávy z Velké Británie. V sobotu 30. prosince totiž filmový svět ve věku pětasedmdesáti let náhle opustil anglický herec nominovaný na dvě… (více)

Reklama

Reklama