Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalá vojačka Mo Washingtonová se vydá na západ hledat zlatý důl. Když je během přepadení nucena zajmout psance, strhne se v drsné divočině boj. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Neštěstí se nejedná o takový ten hipster slow burn wester, kdy se dvě hodiny nezáživně putuje s hlavní postavou, jen aby se na konci dvakrát vystřelilo, a byl konec. Co filmu schází na výpravě, to dohání v podstatě neustávajícím strachem o slečnu Wahingtonovou, a několika šťavnatými pistolnickými vsuvkami. Fandové žánru se zklamání rozhodně nedočkají. [Amazon Prime] ()

barteca 

všechny recenze uživatele

Aranžmá divadelní, kde kolem uschlého stromu v pustině se zjevují další a další postavy, které zamíchají losem dvou protagonistů.....zajímavý konstrukt. leč nepřesvědčivě reálný. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

"Death follows you, don't it?..It follows you." Hoci je to Justin Thomas-ova scenaristicka prvotina a aj Mandler, ako reziser, ma za sebou len jeden vacsi film a par "kratasov", som prijemne prekvapeny, aku peknu westernovu zanrovku dali dokopy. Utla Letitia je v tejto roli rozhodne uveritelnejsia, ako ta, tazko emancipovana, v poslednom Panterovi. Obzvlast sa mi pacil vybuch spravodliveho hnevu. :) Zaujimave rozhovory, dilemy a kamera je tiez velmi slusna. Najviac asi pri nocnom atmosferickom nasvieteni "taboraku". Hoci niektore naladove zvraty som Tommymu Walshovi neuveril - zrejme scenar "diktoval", urcite sa jedna o nadpriemerny kusok. 60% ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavě natočené i zahrané. Nebýt té spousty rasistických keců v jedné časti filmu, dal bych možná i o hvězdu víc. Rozhodně zajímavý počin. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Nebolo to márne. Prvá polka, možno aj dve tretiny vcelku fajn, ale potom niekomu zajebalo a napchal tam pár wtf scén, ktoré podľa mňa boli úplne zbytočné a absurdné. Najme ten súboj v slatine, kde ako inak 40 kilová opička dá cez hubu 120 kilovej tvarohovej hlave. Ak už mal niekto potrebu silou mocou vyzdvihnúť black strong female character, tak aspoň nejako inak, kde by to malo hlavu a pätu a nie takto plytko to odbiť. Inak film prvú polovicu celkom baví obsahom aj formou. Je tu síce zas kopa kecov o rasizme, ale na to som bol pripravený a vzhľadom na dobu v ktorej sa film odohráva to aj objektívne beriem. Jamie Bell potešil. ()

Reklama

Reklama