Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie o tom jestli si vybrat holku co nás podvede se svalnatým potápěčem na líbankách nebo raději randit s Jennifer Aniston. Samozřejmě je lepší Jennifer. Kdo mi ale v tomto filmu opět neunikl byl skvělý P.S. Hoffman. Jak to ten herec prostě dělá že dokáže své postavy neuvěřitelně zvyditelnit ať už hraje v čemkoliv. Jako další skvělá volba se zde ukazuje Alec Baldwin. Jinak komedie je to koukatelná, snad jen si tvůrci mohli odpustit některé ty fekální výlevy. Chudák Ben Stiller. 50% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

V této romantické komedii neměl v žádném případě Ben Stiller hrát, protože to sraží jeho úroveň. Je to především komik a měl by nás bavit ale v tomto flmu nic takového nedělá. Působil na mně velice bezmocně a uboze. To, že v tom hrála hvězda " Přátel " Jennifer Aniston se dá celkem i pochopit. A jak byla jakovždy krásná! Já jsem se smál minimálně a když už jsem se smál tak to především díky herci, jehož jméno je Philip Seymour Hoffam, protože ty jeho hlášky ( bláto na hřišti ) a ty jeho vtipné scény ( hrání basketballu, bláto na hřišti...) byli hodně vtipné a nebýt jeho, tak by to byl obyčejný romantický film bez špetky humoru. No, až se mi tohle dostane někdy do rukou znovu tak vím, že se na to znovu určitě nepodívám!! ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Teda pokud se jedná o mě, já bych to s Polly klidně risknul, stačilo by se kouknout na tu její prdelku a riskoval bych jak nepříčetnej. Samotný film má v sobě docela dost obstojnýho humoru, hlavně v první části, jak už to u podobných typů filmů bývá zvykem. Třeba to chcaní s Alecem u mušlí, založený vlastně pouze na zvuku mě zbořilo jak podsvinče, teda takovou techniku chcání jsem fakt nepobral. A nebo ten teatr kolem etno jídla provoněl vtipem celej můj pokoj. Ben si může podobný typ filmu nechat tetovat, protože jsou už takovou součastí jeho vlastního já. Jennifer, krom toho že bych si s ní chtěl zatancovat salsu a to i když jí vůbec neumím, ale tu ochmatiku jejího zadku při salse bych určitě zvládnul taky a dokonce s bravurou těch největších salsích mistrů, tak krom toho považuju Jennifer za jednu z nejtalentovanějších sexy komiček stříbrného plátna, takže s ní já nemám problém vůbec v žádný romantický hihňárně a jak říkám, pohled na její zadek ve mě probouzí spousty romantických myšlenek. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Risk je zisk Polly a to je výhra, porazí i tygra… Potud dobré, ale Reuben je takové terno, že bych ho nechtěla ani zadarmo k maxibalení vanilkového pudinku. Prcičkový humor, který s dospělými postavami s dospěláckými problémy působí na cílového diváka jako kari na náladovou peristaltiku. Stejně nepatřičná je i podivná postava P. S. Hoffmana. Projekce osobnostní havárie do bílého prášku, který si řeže pískem na nádobí? Zápletka i humor jsou únavně předvídatelné, pár slibných scén vyšumí a několik momentů je vysloveně nechutných. Navíc Ben a Jen k sobě nepasují a místo statické elektřiny to mezi nimi jen bublá jak v kuchyňském odpadu. Nejenže není důvod vidět to podruhé, není důvod to vidět ani poprvé. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Along Came Polly je velmi nevyrovnaná, přesto velmi zábavná komedie, ve které je jako jsme v rámci uvadající kariéry Bena Stillera nejslabší právě její hlavní protagonista, který víceméně jen přihrává mnohem výraznějším kolegům, kde alespoň za mně ruluje P. Seymour H., který si každou scénu urve pro sebe a samozřejmě nelze zapomenout na bestiální francouzský přízvuk vysekaného Hanka Azarii a jeho instruktora potápění. Jennifer Aniston je taky kouzelná jako nebyla dohromady v celých Přátelích a já mám díky všemu již řečenému pro tuto komedii slabost. 80% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Zelená vlajka na jachte Lelanda Van Lewa (Bryan Brown), na ktorej je boxujúci klokan, viala počas Amerického pohára v jachtingu v roku 1983, v ktorom Austrália zvíťazila. (vander19)
  • Bok po boku se hlavní představitelé Jeniffer Aniston a Ben Stiller objevili také ve 22. díle 3. série seriálu Přátelé (od r. 1994). (Mish.k.a)
  • Reuben napíše dopis, ve kterém srovnává Polly s Lisou. Dopis najde Polly a je z toho hádka. Stejnou pointu má i jeden díl Přátel, kde je Rachel srovnávána se současnou přítelkyní Rosse. (don corleone)

Reklama

Reklama