Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.8/10] | me: Nudné a nezáživné. Dosť hlúpe a unavujúce. Celkovo "komédia" na štýl on-ona, ktorých už bolo neúrekom, ale táto patrí na tie najnižšie priečky. Humor je slabý a dej nie je ničim zaujímavý. Pár krat za film som sa zasmial, ale nie pretože sa jednalo o skvelú situáciu, ale pretože scéna bola zrazu aj jemne vtipná (čo sa celkovo stálo veľmi málo krát) v porovnaní s celkovým nábojom a atmosférou filmu. Stiller je výborný komik, ale toto mu nevyšlo, ... nie ani tak jeho vynou ako nudnou réžiou. Aniston je peknučka, ale to je všetko. Dve hviezdičky dávam za jeden, či dva komické momenty a peknú Jennifer. Inak slabá - priemerná komédia o ničom. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Analyzuji životní rizika. Bát se je má práce." Reuben je opatrnej. Jako já. Asi proto mi připadá trochu nudnej. Ale kolem něj to žije naprosto báječně. Nejvíc mi nandával kámoš baskeťák Sandy, jehož "a do díry" mě dostávalo naprosto spolehlivě. Pak je tu nepojistitelnej magnát Leland, nudistickej potápěč Claude nebo zmatenej fretkáč Rudolph a ti byli prostě dokonalí. A nakonec jsem si nechal živel zvanej Polly. S tou by bylo radost riskovat, ale obávám se, že se na ni stojí dlouhá fronta. Takže než na mě dojde řada, tak si to rozdám na jachtě s Lisou v ploutvích a pokusím se vydejchat zjištění, co znamená rčení - mít bahno na hřišti. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller, jakožto profesionální analyzátor rizik a analízátor zadku Bosse Baldwina, může v tuctové romantické komedii zkalkulovat pravděpodobnost vašeho smíchu z následujících momentů: P.S.Hoffman Superstar 1,75:1, analyzátor vlhkosti turistek Hank Azaria 2,25:1, slepá fretka vrážející do zdi 6,5:1, Ben vlhčící si pleť upoceným trupem chlupatého basketbalisty 7:1, syndrom dráždivého střeva a jeho audio následky po etnickém jídle 12:1. Průměrný bžunda faktor Hamburgova filmu tak činí 5,9:1, což dle mezinárodních tabulek znamená, že to s Polly máte risknout maximálně jednou.. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Riskla jsem to s Polly v pubertě a vlastně si ani nejsem jistá jak to dopadlo. Riskla jsem to znovu teď o 8 let později a dopadlo to tedy dost katastrofálně...Fekální humor jsem si každopádně nepamatovala, což je zvláštní, páč je to to hlavní, co si lidé z tohoto filmu pamatují, Stiller, který by se měl mírně krotit a typická Aniston, ke které ta role prostě sedla. Nic víc, nic míň. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Komedií bych to zrovna nenazýval, spíše takový klasický romantický film. Každopádně pár momentů, kdy jsem se zasmál tam bylo. Vesměs u průpovídek Aleca Baldwina, to byl fakt pěknej ďábel. Jinak nic moc, taková klasika, kterou jsme už viděli x-krát. Chtělo to více vtipů a mohlo být lépe. Takhle opravdu jen průměr. Howgh! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Během zkoušet fretka Bena Stillera několikrát pokousala. (don corleone)
  • Zelená vlajka na jachte Lelanda Van Lewa (Bryan Brown), na ktorej je boxujúci klokan, viala počas Amerického pohára v jachtingu v roku 1983, v ktorom Austrália zvíťazila. (vander19)
  • Reuben napíše dopis, ve kterém srovnává Polly s Lisou. Dopis najde Polly a je z toho hádka. Stejnou pointu má i jeden díl Přátel, kde je Rachel srovnávána se současnou přítelkyní Rosse. (don corleone)

Reklama

Reklama