Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Risk je zisk Polly a to je výhra, porazí i tygra… Potud dobré, ale Reuben je takové terno, že bych ho nechtěla ani zadarmo k maxibalení vanilkového pudinku. Prcičkový humor, který s dospělými postavami s dospěláckými problémy působí na cílového diváka jako kari na náladovou peristaltiku. Stejně nepatřičná je i podivná postava P. S. Hoffmana. Projekce osobnostní havárie do bílého prášku, který si řeže pískem na nádobí? Zápletka i humor jsou únavně předvídatelné, pár slibných scén vyšumí a několik momentů je vysloveně nechutných. Navíc Ben a Jen k sobě nepasují a místo statické elektřiny to mezi nimi jen bublá jak v kuchyňském odpadu. Nejenže není důvod vidět to podruhé, není důvod to vidět ani poprvé. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Risk se nevyplatil. Následky by měl nést ten, kdo tomu sympatickému muži vehnal do manžeství takovou couru, co si to rozdá ihned se svalovcem, a nectí svátost manželskou. Proč si ji předtím neprověřil, Proč se hnal do manželství s takovou ženou? Kéž by jeho příběh poučil některé podobně sympatické muže, co jim nějaká ropucha sedá na lep.***(5.10.2010) ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"It's not about what happened in the past, or what you think might happen in the future. It's about the ride, for Christ's sake. There is no point in going through all this crap, if your are not going to enjoy the ride. And you know what... when you least expect something great might come along. Something better then you even planned for." ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Buď jsem divná nebo to byla opravdu taková nuda. Příběh byl inteligentní, občas vtipný, ale přišel mi takový obyčejný, nezajímavý a pro mě opravdu hodně nezábavný. Bena Stillera moc nemusim a po tomhle filmu se na tom nic moc nezmění. Zato Jennifer Aniston mám docela ráda (hlavně z Přátel) a myslím, že umí hrát líp. Třeba, až se na to podívám znovu (dostanu odvahu), ohodnotím to líp. Alespoň, že to nebyla bezduchá, nechutná obludnost jako např. "prcičky" => dalo se na to koukat. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Stokrát omleté téma, tentokrát s komediantskou hereckou smetánkou. Ben Stiller v další romantické roli, stejně jako Jennifer Aniston. Philip Seymour Hoffman opět v podpůrné roli, která drží celý film v jakž takž průměrné rovině. Největším přínosem filmu bylo paradoxně obsazení Aleca Baldwina do role Stillerova vedoucího, díky které (snad) dostal typově naprosto stejnou roli v seriálu 30 Rock, kde předvádí svůj životní výkon. Výskyt fekálního humoru na film se Stillerem či Anistonovou je nebývale častý, nedosahuje však takových výšin, aby to film nějak výrazně kvalitativně srazilo dolů. Celkově vzato, další průměrný film ve filmografiích výše uvedených herců. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • V jednu chvíli natáčela Jennifer Aniston zároveň seriál "Přátelé" film "Božský Bruce" a tento snímek. (don corleone)
  • Během zkoušet fretka Bena Stillera několikrát pokousala. (don corleone)
  • Jennifer Aniston uviedla, že hlavným dôvodom prečo vzala rolu Polly v tomto filme bolo jej priateľstvo s Benom Stillerom (Reuben Feffer) a možnosť si s ním zatancovať salsu. (vander19)

Reklama

Reklama