Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zabijácká komedie, kde je bývalý policajt na stopě sériového vraha i starostovy sexy dcery! Kevin Kline stojí v čele hvězdného obsazení, kde najdeme Susan Sarandon, Mary Elizabeth Mastrantonio, Harveyho Keitela a Roda Steigera. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Anthony 

všechny recenze uživatele

U tohoto vcelku nenápadného snímku překvapí velmi silná herecká sestava v čele s výborným Kevinem Klinem. Na to, že jde v podstatě o thriller o sériovém škrtiči, překvapí velké množství humoru - skvělou postavou je v tomto směru Alan Rickman. Ovšem řešení resp. systém výběru obětí je až trochu směšný, nebo to byl další humorný prvek? ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavá krimi/komedie se čtyřmi výbornými herci a to Alanem Rickmanem, Susan Sarandon, Kevinem Klinem a Harveyem Keitelim. Představuji si, že se na tento film podívám, když budu večer sama doma s vínem, když venku sněží :-). Je to příjemné koukání. Není to složitý film, ale i tak vás donutí chvíli přemýšlet. Není to nic velkolepého, ale klidně se na něj podívám častěji. U mě lepší Trojka ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Pohodovy nenarocny kriminalny film s nadychom humoru a nepodareneho napätia, ale uz len kvoli tomuto hviezdnemu obsadeniu sa oplati ten film vidiet. Mimochodom Mary Elizabeth Mastrantonio si zahrala spolu s Alanom Rickmanom este v jednom filme a to hned o 2 roky neskor vo filme KRAL ZBOJNIKOV: ROBIN HOOD (1991)... 01.01.2009 ____ Kevin Kline - (Nick Starkey) +++ Harvey Keitel - (Policajný komisár Frank Starkey) +++ Susan Sarandon - (Christine Starkey) +++ Mary Elizabeth Mastrantonio - (Bernadette Flynn) +++ Rod Steiger - (Primátor Eamon Flynn) +++ Danny Aiello - (Kapitán Vincent Alcoa) +++ Alan Rickman - (Ed) +++ Bill Cobbs - (Detektív Reilly) +++ Produkcia: Norman Jewison +++ Hudba: Marvin Hamlisch +++ ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Roztodivné dílo, které, ač je nazýváno komedií, zde tuto složku ve větší míře jaksi postrádá. Až na pár vydařených úsměvných momentů, se jedná spíše o čistě kriminální záležitost, o níž jsem po celou dobu sledování přemítala nad tím, jestli se snaží pohybovat více v té zábavné, či té vážné rovině. Po většinu času mi připadalo, že se spíše zaměřila na tu druhou stránku a vtipné momenty se dostavovaly jen zřídka. A mnohdy zcela nečekaně a jakoby už do čistě "důležité" linie příběhu ani nezapadaly. Sledovala jsem krimi příběh a najednou po chvíli, jakoby si někdo vzpomněl: "Aha, ona to vlastně měla být taky trochu komedie! Honem tam něco šoupneme." Tento poněkud nevyvážený styl na mě zapůsobil rozporuplně. Ve výsledku se jedná o film, u kterého jsem se sice párkrát zasmála, ale neřekla bych, že se jednalo o komedii. Stejně jako nemůžu říct, že jako kriminálka obsahuje něco jiného než čistý průměr. Ta nejsilnější část se skrývá v hereckém obsazení. Ta úspěšně vyvažuje slabší stránku příběhu. Noblesní Susan Sarandon, půvabná Mary Elizabeth, "prostě" Harvey Keitel:) či podivínský umělec Ed v podání Alana Rickmana. "Řek jsem ti, abys něco vyhrabal, ne abys do toho šťouchal špičkou boty." ()

Mr. Lobo 

všechny recenze uživatele

V tom filmu nebylo nic. Všechny postavy typizované a nerozvinuté, hlavní zápletka chabá a ztrácí se za vedlejší. Proč se film jmenuje tak, jak se jmešnuje, se dozvídáme ke konci příběhu, a to bez jakékoliv odvoditelné souvisloti. Vše je v tom filmu řečeno a nezbývá nic k odhalování - co řečeno není, není už nijak podstatné a hlavně není možné jakkoliv odhalit. Vrcholem je závěrečná scéna chytání vraha, která se změnila z thrillového napětí, snažící se držet po většinu filmu, v natvrdlou grotesku. Nutí mě to srovnat se Smrtonosnou zbraní a pastí, kde, třebaže se drží ta komická rovina po většinu filmu, ve scénách, kde má dojít k nějakému rozřešení akce více převládá akce nad vedljšími zápeltkami rodinného a vztahového typu, je komika upozaděna a je kladen důraz na správě položenou hudbu, kamru střihy a celkové vyznění boje; taky je tomu právě naopak a jednoduše to nefunguje. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama