Reklama

Reklama

Uprostřed ničeho

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Těhotná žena na útěku ze zničené totalitní země uvízne v přepravním kontejneru a na rozbouřeném moři bojuje o holý život. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Sterilný , avšak nie tak docela neoriginálny. Len vežu vymenili za bedňu, a všetko ostatné, .. Skoro Fall, ale koniec ma ubil po kútikoch. Španielski toreadori majú naviac, hlavne bývavajú nekompromisní vo všetkých ohľadoch ( aspoň ja som si tak zvykol) , tuná ich myslím morská soľ zmäkčila. Ale neberiem. Nezazíval som.. len tak nejak neviem.. Čakám na Španielský, tentokrát naozaj Fall. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu jsem si musel pustit dvakrát po sobě, protože jsem měl pocit, že snad mám halucinace. EU kvůli nedostatku životních zdrojů rozjela program nazvaný „Není dost pro všechny“, který spočívá v genocidě určitých vrstev obyvatel: nejprve důchodců a pak těhotných žen a dětí. Tak tomu říkám konspirační teorie! Ohrožené skupiny osob ve snaze o přežití prchají ze Španělska, což tvoří výnosný džob pro pašeráky lidí. Z rozhovoru uprchlíků přepravovaných v kamionu se dozvídáme, že mají namířeno do Irska. „Vlády padají jedna za druhou, ale Irové jsou nepřemožitelní.“ Na to, jak budou některé vlády padat jedna za druhou, se moc těším, ale doufám, že se to stane za jiných okolností. Nesdílím pesimismus tvůrců tohoto filmu. Věřím, že ruská surovinová základna, čínské technologie a indický trh představují takový ekonomický potenciál, že by tyto tři státy dokázaly fungovat bez závislosti na zbytku světa. Kdyby vzaly pod svá křídla bývalý východní blok, měli bychom vystaráno. Bývalou západní Evropu by mohly přenechat muslimům. – Scénář je napsaný tak, aby atakoval emoce diváků, což se docela daří. Navrhuji vnímat toto filmové dílo jako běžný katastrofický film a nehledat v něm žádná politická podobenství, neboť tak si to člověk líp užije. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Strašne uplakaný survival, ktorý má dobré momenty, no keď niekto hovorí, že je to jedno z najlepších kúskov, čo vyšli na Netflixe, tak to vypovedá len o tej streamovacej službe. Prídu tu však aj zaujímavé macgyverovské invencie, ako napríklad loviť ryby osratou plienkou, takže kto nemá na drahé prúty našiel alternatívu. Že ale utečenkyňu dali rovno do kontajnera, to mi prišlo až príliš migrantofóbne. Že sa Netflix nehanbí, takto tú neomarxistickú revolúciu predsa nedáme! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, aj keď zo začiatku som vôbec nechápal, čo sa tam deje. Prečo všetci utekajú? Nemôžu byť v krajine tehotné? Alebo decká? No proste miš maš kam sa len pozrieš. Samotný survival bol ale celkom fajn, aj keď ma miestami napadlo, že je to vlastne návod, ako sa stať supermanom. Žienka mi pripadala zo začiatku taká vetchá a ku koncu hotový MacGyver skrížený s Chuckom Norrisom. Slabý priemer. 55/100 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

celkem slušná survival jednohubka, která sice tu a tam nedává moc smysl, ale zase to dokáže vyvážit několika dobrými nápady a překvapivě rozumným chováním hlavní hrdinky (většinou). Trochu škoda předvídatelného konce. Chvilku sem doufal, že si tvůrci nevyberou tu nejobyčejnější a nejprovařenější možnost jak to uzavřít, leč stalo se...60% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Ačkoli se jedná o zajímavý příběh, je v něm mnoho dějových děr. Největší z nich by byl plovoucí ocelový přepravní kontejner. Je sice pravděpodobné, že by tyto přepravní kontejnery (některé z nich jsou vzduchotěsné) mohly plavat, ale při počtu děr v bocích kontejneru, ve kterém se nacházela, není možné, aby tento kontejner po všechny ty dny stále plaval. (Johnny.ARN)
  • Anna Castillo (Mia) nosila speciálně vyrobenou protézu dělohy pro scény, ve kterých se objevuje těhotná. (Johnny.ARN)
  • Film sa natáčal hlavne v španielskom prístave Tarragona. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno