Reklama

Reklama

Kdo je Erin Carterová?

(seriál)
  • Velká Británie Who Is Erin Carter? (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Britská učitelka žije v Barceloně poklidným životem. Pak ale dojde k ozbrojenému přepadení v supermarketu, které odhalí její tajemství… a násilnou minulost. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Stokrát viděné, ničím nové. Hlavní postava se sympatická, docela zajímavý vývoj, ale prostě dnes to nemůže nadchnout. Plus teda se to bere zbytečně hrozně moc vážně. Nemá to na to. Tolik nelogických chyb a postupů, že by až divák brečel. Za mě ještě velké až obrovské mínus za nesnesitelnou postavu souseda/poldy. Kdyby jeho linku vynechali, hned bych i * přidal. Jako celek to funguje, ale za měsíc nebudu vědět... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

před deseti...no spíš patnácti lety by Erin Carter byla hitem, který by na Nově měl svoje pevné místo. Dneska ale bohužel nemá moc co nabídnout. Zápletka je celkem okoukaná a tady navíc i chvílemi divně jakože komplikovaná, že jsem čekal že někdo bude svým vlastní dědečkem, akce je nevýrazná a hlavní hrdinka ve své terminátoří póze těžko uvěřitelná. Jako kulisa k žehlení, nebo k odpolednímu šlofíku to nicméně asi nikoho neurazí...40% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál je to opravdu hrozný. Nejhorší byl na něm ale asi fakt, že tvůrci ve čtvrté a páté epizodě ohavně klamali tělem a vzbudili ve mně falešnou naději, že by druhá polovina série nemusela být až tak špatná. Oj, krutě jsem naletěl, ale finále mě za to po zásluze potrestalo. Tvůrci se k této záležitosti postavili jako k animáku, v němž je dovoleno téměř vše, mně ale absence veškeré logiky výrazně pokazila dojem z toho, co jsem viděl. Tohle jsou velmi, velmi, velmi benevolentní dvě pěticípé. / Poučení: Jo, jo, i myš může vyděsit slona. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Trochu zjednodušené a především ve snaze udělal okruh, aby to divákovi bylo polopaticky jasné. Takže jo a kde je tedy to ukradené zlato? Aha... Takže znovu: Máte tvůrci malér. A nebyl to jediný. To jak si Britové povídají se Španěly jako rodný s rodným fakt nebylo moc vtipné, stejně jako úloha policie, která byla nedotažená..Tak výčet hlavních chyb končí, když ostatní v zásadě obstojí na schéma, které tu už bylo tolikrát, ale většinou diváka nezklame. A protože téma už je v minulosti použité, seriál ztrácí body..Ale v té bídě dneska se to vyhnulo idiocii feminismu (hlavní hrdinkla stačila) idiocii LGBT1kdesicosi a idiocii politické korektnosti, která zamořila americkou produkci jak švábi nemocnice. A to také není k zahození vidět "nepolitický" film resp. sérii. Tak za to vše 55% ()

stret 

všechny recenze uživatele

Podla popisu ide o serial USA / Britania, co naznacuje nejaky standard kvality. Je to ale spanielsky serial so vsetkymi negativami tvorby EU. Hlupe, s nizkou uveritelnostou, a hlavnou postavou, ktorej sympatickost je charakterizovana svedsko-kurdskym povodom, co je len o chlp lepsie nez keby bola spanielka. Cize zle. Pohyb, technika boja, choreografia hlavnej postavy je pohyb bezneho netrenovneho cloveka, a udery prezije len vdaka reziserovi. Nelogicke spravanie, nerealne beckove technologie, mizerne beckove dialogy,.... atd, atd - cize rukopis EU tvorby. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama