Reklama

Reklama

Mikýřova hysteorie českých dějin

(pořad)
všechny plakáty
Dokumentární / Zábavný
Česko, 2024, 8x33 min

Účinkují:

Martin Mikyska (moderátor)

VOD (1)

Obsahy(1)

Mikýřova hysteorie českých dějin naservíruje netradiční pohled do české historie. Jeden z nejuznávanějších influencerů současnosti, Martin Mikyska alias Mikýř, provede diváka lokalitami výjimečnými pro českou historii a dá dějepisné školní vědomosti do pozoruhodných souvislostí! (TV Prima Cool)

Recenze (12)

Kacer 

všechny recenze uživatele

Zatím 2/5, ještě tomu dám šanci jeden dil. A jestli bude mít dementní kecy na Přemyslovce (jakože asi bude) tak tím taky skončím. ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Super! Hodně si vzali z Cunk on Earth a jsem vlastně rád, že to je zrovna Mikýř, kdo to zprqcoval hezky po česku. Určitě budeme sledovat. ()

erpe 

všechny recenze uživatele

No ano, klasickej Mikýřův humor :-) Já se bavil skvěle a za mě je to kousek, kterej se Primě rozhodně povedl! Zábavnou formou (pokud nejsem zapšklej morous) podaná základní historie a bůhví co nás ještě čeká...já se rozhodně dívat budu ;-) ()

panG. 

všechny recenze uživatele

Po 6 letech přijít s takhle slabou kopií Cunk on Britain, bez náprstku vlastní invence; pánové… Diane Morgan naservírovala skvělou řadu dalších témat a bylo by super si je střihnout po našem; Mikýř na tomhle vibu ujíždí již řadu lét i zim, ale tohle není Survivor, ani Superstar, aby stačilo okopírovat kulisy a přilejt lidi. Po prvním dílu se bojím, že tuhle laťku někdo zatím jen odložil na zem a plánuje ji zakopat. Ale tak to teď v Čechách bohužel stále častěji chodí, čest výjimkám. ()

snikrs odpad!

všechny recenze uživatele

A to melo byt jako co poučné?? Směšné? Parodie na Soukupa nebo na Na vlastní oči ? (Možna tomu Soukupovi se to podobalo) Tak hlavně že se tomu zasmál sám Mikýř. Další propadák Primy - proč tohle vzniká. ()

AnaMaruska 

všechny recenze uživatele

Ačkoli je to údajně kopie něčeho britského, a toho mládence jsem předtím v životě vůbec nezaregistrovala, já se smála jako blázen! Děkuji. ()

Pedro72 odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavý koncept, kdy se dospělý muž (tedy měřeno chronologickým věkem), který má mentální věk 10, snaží předstírat, že má mentální věk 15, aby pobavil o něco starší chlapce. Cílovka jsou zřejmě osamělí muži žijící v mamahotelu a pracující v korporátu, kteří doufají, že si odtud odnesou vtipné hlášky, na které někoho zbalí. Osobně tipuji, že na tento rádobyjemňoulince nekorektní humor nezbalí ani brigádnici doplňující zboží v Albertu, ale v tom se zas až tak nevyznám. ()

InsulinBoy 

všechny recenze uživatele

Abych odpověděl lidem na Instagramu, tak ne, český divák na tohle už při pohledu na ostatní recenze opravdu připravený není :D Za mě zatím super! ()

Reklama

Reklama