Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alexander Hesse je zapálený vědec, který v univerzitním centru pro porodnost pracuje na vývoji preparátu příznivě ovlivňujícího těhotenství. Úřad ale testování léku nepovolí a výzkum ukončí. Místo toho se bude financovat projekt dr. Diany Reddinové se zmrazenými vajíčky, která dostane i jejich laboratoř. Přesto se Alex rozhodne, že s kolegou gynekologem Arbogastem budou pokračovat na vlastní pěst, a začne testovat lék sám na sobě. Larry ukradne z Dianina projektu zmrazené vajíčko s označením Junior a oplodní ho Alexovým spermatem. Situace se jim však brzy vymkne z rukou a po čase se u Alexe začnou objevovat příznaky těhotenství. To všechno ještě zkomplikuje všetečná šéfka univerzitního výzkumného programu, Arbogastova těhotná ex-manželka Angela... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Medzi tými komedialnymi blbostami čo sa točia, je toto aspoň pozeratelná blbost. Síce celý film sa vlečie v priemere a prekvapivo osvedčené trio Reitman - Arnie - DeVito prídu len občas s nejakými vtipnými hláškami, či scénami, ale prekvapivo ako celok sa to dá zniesť. Hlavne záver je celkom dobrý a taktiež aj hudba Jamesa Newton Howarda. 60% - 3* ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Dovolte, abych potřásl rukou muži, který bude matkou.." ;) Těhotný Terminátor ?? Ale jistě !! Ačkoliv to tu vypadá jako v ovčíně, touhle komedií mě rozhodně československý rodák Ivan Reitman moc potěšil.. Nebudu vůbec řešit, kde vzal Arnie dělohu, protože Junior platí za nesmírně zábavný film, v němž je však Arnold Schwarzenegger, svému hereckému rozsahu navzdory, natolik přesný, že by to jiný těžko zvládl, paradoxně stejně přesvědčivý a zábavný zde jako v Conanovi či již zmiňovaném Terminátorovi.. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Komedie o tom, jak nejlepší kulturista osmdesátých let a akční superhvězda otěhotní a předvádí klasické ženské problémy, je pro mně potupující a trapná. Nad propadlištěm dějin ji drží snad jen teatrální výkony Emmy Thompsonové a Danny DeVita. Vrchol trapnosti dosáhne film v okamžiku, kdy se Arnold oblékne do ženského oblečení a skončí mezi těhotnými ženskými, kde se učí správně dýchat. Uf, raději na to rychle zapomenout. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Arnold Schwarzenegger v roli tehotného otca sa totálne znemožnil, až strápnil. Ani režisér Ivan Reitman nedokázal z Arnolda dostať viac komiky ako je nutné, nič sa nedá robiť, ani vedecký pokus a tehotný muž, ani osvedčený Danny DeVito nedajú komédii žiadny náboj ... nič moc. Nezachráni ho ani spojenie osvedčenej dvojice Schwarzennegger - DeVito, ktorá sa spojila už vo filme Dvojičky (1988). Emma Thompson tiež nezažiarila, mohli ju viac skrášliť, aby bola príjemným spestrením filmu. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Schwarzenegger má za sebou spousty legendárních filmů a taky spoustu slušných sraček. Junior logicky patří do druhé kategorie, protože námět je hodný opravdového trotla. Srandy tam bylo dohromady tak dvě špetky a děj mohl mít tak o hodinu méně, než měl. Znám hodně horších filmů, ale špatné to bylo dost. 35% ()

Galerie (69)

Zajímavosti (13)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama