Reklama

Reklama

Těla

(seriál)
  • Velká Británie Bodies
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Čtyři detektivové. Čtyři časové linie. Jedna oběť. Aby zachránili budoucnost, musí nejdřív vyřešit vraždu, která změnila tok dějin. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (124)

formelin 

všechny recenze uživatele

3 a půl / Slušné rodinné sci-fi s fajn námětem, žel zpracování slabší, ale jako celek to funguje a rozhodně neurazí. Trochu mi to připomnělo nedávnou sci-fi sérii 1899, která je tedy vizuálně bohatší a bavila mě tedy víc. O parádní soundtrack se postaral můj oblíbený skladatel Jon Opstad, jehož hudba se tu blíží lehce k motivům z Blade Runnera, no, některé tracky (Maplewood & Defoe) vyloženě jak z něho... ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Zlátam štyri časové línie, ktoré sa akože prelínajú, ale úplne debilne. Zlátam úplne debilné kraviny, ktoré s dobami, ani s vedou, ani so zdravým rozumom nemajú nič spoločné, a idem točiť. Úplne debilne. Zlátanina piate cez deviate, alebo deviate cez piate, alebo v tej budúcnosti tisíc cez tritisíc či tritisíc cez tisíc... Chcete ma, kurva, nasrať?!! Aj s preskakovaním som to celé nezniesla dopozerať. ()

Reklama

Aurewen 

všechny recenze uživatele

Jako na seriál dost dobrý. To, že některý dějový linky byly dopředu čitelný (záporák, který proplouvá roky, boys story nebo to,že policistka bude klíčově v odboji) mi ani tak nevadilo, jelikož to byla minisérie. Dost mi to celé připomnělo Atlas mraků, který jsem nikdy nebyla schopná dokoukat natož číst. Bavilo mě herecký neokoukaný obsazení a myslím,že o Shiře ještě více uslyšíme, jelikož nenápadně hraje čím dál více. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, že je vzdor čtyřem časovým liniím je celý příběh přehledný. Dalším silným aspektem je skutečnost, že tvůrcům se daří diváka držet v nejistotě a budit zvědavost. A nakonec mi sednul i casting s nepříliš okoukanými herci. Naopak mi moc neseděla úlitba LGBT, která tu prostě a jednoduše byla zbytečná a až příliš často na mě dění na obrazovce působilo staticky. Jakoby tvůrci nedokázali naplnit danou stopáž a tak zůstavali stát na místě. Čekal jsem víc, ale za vidění to stojí. 65% ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Nemám rád promarněný potenciál skvělého námětu. Seriál obsahuje spoustu naprosto zbytečných nechutných scén, které příběhu nic nepřidají, které nejsou zásadní a fungují jen jakési vložky buď korektnosti dnešní doby, nebo jako osobní preference scénáristy. Krom toho je seriál velmi natahovaný a čím delší je, tím víc klesá úroveň a zápletka. Autoři se jednoznačně ztrácí v ději a zaplétají se do vlastních sítí upředených z časoprostorových vláken, kdy pro každého účastníka platí jiné pravidla. Jakoby to psala rozpolcená osobnost, která si nedokáže ujasnit předchozí děj. A co říct na to tristní zakončení? - Proč to dělat jednoduše, když to jde nesmyslně a složitě? Přece proto, aby to nedávalo absolutně žádný smysl! ()

Galerie (54)

Zajímavosti (4)

  • The Irish Independent si všíma opakovaný výskyt motívov (ako napríklad „Vieš, že si milovaný“) a mien (ako napríklad „Harker“ a „Mannix“), podobne ako vo filme Atlas mrakov z roku 2012. (Arsenal83)
  • Seriál je natočen podle komiksu „Bodies“ z nakladatelství DC Comics, který napsal Si Spencer a ilustrovali ho Dean Ormston, Meghan Hetrick, Phil Winslade a Tula Lotay. (flyer.nick)

Reklama

Reklama