foto

Oliver Masucci

  • nar. 6.12.1968 (47 let)
    Stuttgart, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Mordkommission Berlin 1 (TV film)
Už je tady zas
2011 Was ihr wollt (divadelní záznam)
2010 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Koma (TV film)
2009 Sopka (TV film)
2006 Dva k sežrání (TV film)
2004 Das Blut der Templer (TV film)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Madrid
Rote Jacke, Die
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Kommissare Südwest - Der Neue (TV film)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1992 Andy
Stadtklinik (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace