• Ouwen

Píčovina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(26.8.2010)

Docela dobrá detektivka. Většinou byl vrah někdo jinej než jsem tipoval.(19.12.2009)

Poměrně neobvyklí seriál což z něj ale nedělá nezajímavou podívanou. Malý chlapec s velkým IQ řeší prapodivné případy.(6.4.2010)

Z tohto by si si-es-aj miami a podobné pi...detektívky mali zobrať aspoň ako taký príklad!! Nikdy som nečakala že vrah bude ten, ktorý nakoniec vrahom bol, dokonca som sa miestami aj klepala napätím že čo sa stane. Malo to dej, príbeh, a dokonca mi nevadila ani tá loveStory a brutálna debilita pána detektíva Moriho, bola primeraná a totálne zapadala do deja.(6.3.2012)

Povedený seriál plný soukromých detektivů, policejního vyšetřování, vražd, vyslíchání a přesto nejde o americkou kriminálku. Má to sice trochu slabší animaci a některé díly jsou trochu nudné, ale ty napínavé a povedené, kterých je mnohem víc to vyváží. 95%.(22.4.2011)

Povedený a celkem osvěžující seriál, který svým provedením je jiný než to v anime bývá. Animace sice už nic moc, ale jinak napínavé a zábavné.(6.6.2011)

Jelikož jsem milovník detektivek, tak se mi tento japonský seriál velmi zamlouvá! Malý / Velký kluk s obrovskou inteligencí řeší s jeho "strýcem" velmi zajimavé případy. Protože jsou skoro všechny díly velmi povedené, nemohu dát nic jiného než 5 hvězdiček.(11.1.2012)