Reklama

Reklama

Seminář

  • Švédsko Konferensen (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

AnanAss 

všechny recenze uživatele

Při tomhle teambuildingu budou padat hlavy! A to nejen obrazně řečeno… proto se připravte na poctivou slasherovou jízdu. Dobře no, rozjíždí se to pomaleji, jako černohumorná story o partě kolegů z práce, přijíždějící utužit svůj (už tak dost napjatý) kolektiv. Snížit jejich stav bude mít za úkol maskovaný vandrák s gigantickou plastovou hlavou, který to pojme hezky po svém - morbidně. Popravdě, mít za kolegy některé z těchto idiotů, nejspíš by je člověk pobil mnohem dřív a sám. Z téhle masky se kult, jako v případě Mayerse nebo Vorheese, nejspíš nestane (navíc by se určitě nevešla na poličku)… ale zase nádherně zapadá do konceptu černé komedie. Nic objevného a nového, ale pořád je to lepší než drátem do oka, případně srpem do hlavy. Plusový bodík přidávám za moc hezkou kameru… už příjemně navnadí skoro až fincherovské úvodní titulky s průletem po místnosti. ■ AnanAss‘s Score: 7/10 ■ ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Partička z práce je na teambuilding a bude se muset vypořádat s vrahem. Vše je podáno formou hororový komedie. Chtě nechtě si člověk musí vzpomenout na film Severance/Izolace(2006), která měla svýho Dannyho Dyera. Tady mi někdo takovej chyběl. Izolace je za mě minimálně o třídu výš ale tahle jednohubka ze Švédska taky rozhodně není k zahození. Vražd je celkem dost jen je škoda, že se tvůrci trošku víc neodvázali a tak musí divák někdy zapojit i svoji fantazii. I tak pěkný 3hvězdy... Co se tady vlastně stalo? Byli jsme tu rozvíjet dovednosti... ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Ja ten švédsky humor fakt zbožňujem! The Conference je tohtoročné hororové prekvapenie, aj keď sa primárne o horor nejedná, ale o čistokrvnú hororovú komédiu, ktorá ma prekvapivo bavila viac v tej prvej humornej hodine, ktorá predstavuje jeden toxický teambuilding, aj s ukážkovými korporátnymi toxickými vzťahmi spolupracovníkov. Švédi jednoducho vedia ako ich humor správne podať a tak sa tu nijako netlačí na pílu, ale celý vtip vlastne vyplýva z maximálne stereotypného zobrazenia určitých typov ľudí/zamestnancov a ich následných trefných komentárov a musím povedať, že som sa bavil náramne. V tej hororovej/vraždiacej časti prevažne v posledných štyridsiatich minútach je The Conference štandardným slasherom, kde by som uvítal odvážnejšiu alebo o dosť uletenejšiu story, ktorá by sa do podobného filmu hodila, no vo výsledku ponúka len štandardnú slasher naháňačku a absolútne otrepaný motív hlavného zabijáka bez štipky invencie. Trocha škoda, pretože popracovať na tom, mohol z toho vznikúť nový kultový snímok v štýle Dead Snow. V tomto podaní však stále pomerne zábavná hororová komédia, ktorých sa dnes už točí pramálo. Navyše takto profesionálne s fakt prvotriednou kamerou a vyslovene nápaditým strihom jednotlivých scén (prelínanie medzi občasnými vraždami a situáciami na team buildingu). PS: a kedy naposledy som videl horor, kde by neumierali -násťroční, ale dospelé postavy všetkých vekových kategórii si už ani nespomeniem, takže palec hore aj zato! CELKOVO: 7/10 ()

qxkamo 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to krvák, toto sadlo ideálne vďaka zasadeniu do lesného prostredia a postavám, ktoré boli tak hlúpo divné, že boli až chutné. Update: Hneď po napísaní recenzie som si prečítal recenziu od LIVINGDEAD, ktorá to presne vystihuje:  "A jet s takovými lidmi, jako byli ve filmu, tak bych je pozabíjel sám.." ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Gratuluji Švédům. Podařilo se jim natočit ten nejnudnější a nejdebilnější Slasher v dějinách, s těmi nejvíc nesympatickými a nevhodnými postavami, co jsem kdy viděl. Bolelo se na to dívat a poslouchat ty jejich stupidní kecy. Hvězda za scénu s šitím čela, alá Frankenstein, to jediný mě pobavilo a ať nežeru, tak pár krvavějších scén tu je, ale víc ani hovno a více jak jednu hvězdu ani omylem. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno