Reklama

Reklama

Zločinci by se měli začít bát. Do služby totiž nastupuje seržant Ma. Bylo mu přiděleno velení v okrsku Saj Wan, kde podsvětí vládne gangster, který si říká Tygr. Maův předchůdce se nechal snadno podplatit a Tygrovi tak procházelo vše, co udělal. Ma je ale čestný policajt a úplatkářství z duše nenávidí. Má jediný cíl - zbavit svůj rajon zločinu. Výhrůžky ho nemohou odradit a zkorumpovaní kolegové už vůbec ne. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ani druhé pokračování mě nijak zásadně nedostalo, ale musím říct, že jsem se místy docela bavil. Když se na Jackieho Chana koukáte, je jeho herectví prostě nakažlivé a on vás dokáže strhnout. Je neskutečně živelný, lítá jako míč, je výborný. Jenže ani tentokrát mě prostředí nějak zásadně nenadchlo a já jsem si film prostě nedokázal naplno užít. ()

haj 

všechny recenze uživatele

Trochu pomalý rozjezd, ale jak film ubíhá, tak postupně nabírá na tempu a vrcholí dlouhou a promakanou akční scénou plnou skvělých kaskadérských kousků, soubojů a humoru. Ale ani během filmu není o akci (např. rvačka v restauraci) a humor (např. schovávaná v bytě Maggie Cheung) nouze. Jen příběh je zbytečně zamotaný a komplikovaný, jako kdyby toho chtěl scénarista do filmu narvat co nejvíc. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem čekal už po prvním díle, že i dvojka me nebude bavit, ale spolehal jsem na Jackieho a jeho super souboje a humor. No, vtipnejch scén bylo o dost míň jakože fakt minimum a pořádná pranice začla až 20min před koncem a to už bylo prostě pozdě. Story Projektu A mě vubec nebavila, jak u jedničky tak i u dvojky...tohle bylo dokonce i o něco málo horší. Nelituji ale času věnovanému tomuto filmu, něco na tehlech oldschoolovkach prostě je, za co stojí to vidět a to jsou MINIMÁLNĚ Jackieho kousky. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Příběhově o něco překombinovanější, ale zase semknutější pokračování zamířilo více k policejnímu dobrodružství a méně ke groteskové komedii (kterou zastupovala snad jen brilantní schovávací "škatulata" v apartmánu roztomilé Maggie Cheung a bandička tupých pirátů). Jinak se jednalo o veskrze klasickou "chanovku" s neustálým přísunem jedinečných kaskadérských bitek, využívajících vše v okolí (legendární rozkousání pálivých papriček). Pro mě lepší než jednička. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne velkej kvalitativni sesup. Dej sice rekapituluje udalosti prvniho dilu, ale jinak je pribeh naprosto samostatnej, tentokrat Jackie sefuje okrsku a snazi se zbavit vsemoznejch lupicu a vrahu a skorumpovanejch poldu. Pryc je saskovani, vetsinou se vse bere dosti vazne, i kdyz Jackie pri soubojich porad obcas dela nejaky chujoviny. Problem je, ze bitek tu moc neni a vatu mezi tim vyplnuje dej, ve kterym sem se silne ztracel, nekolik skupin kladasu i zaporaku se tak ruzne motaj filmem, obcas nejak zasahnou do deje a u poloviny jsem ani netusil, co jsou zac nebo o co jim jde. Porad se na to docela dobre kouka, ale proste uz to neni ani tak zabavny, ani tak akcni, jako prvni dil a vic nez 3* to neda. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Jako jeden z důvodů vzniku dalšího dílu byla podle Jackie Chana záliba japonského císaře Hirohita v předchozím díle a jeho touha vidět pokračování. (Raztubyl)
  • Scéna s pouty byla inspirována článkem, který Jackie Chan viděl v časopise „60 minut“. (Rominator)

Reklama

Reklama