Reklama

Reklama

VOD (1)

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Shit 

všechny recenze uživatele

Nepovedená teenagerovská komedie, kerá je sice netradiční, ale o to horší. Je sice pravda, že D. J. Qualls se na tu nulu hodí perfektně, ale ten jeho přerod na hrdinu je už fakt těžko uvěřitelnej, ten toho chudáčka v sobě prostě nezapře, ani kdyby nakopal koule všem na tý škole. Krom toho je to i jinak celý blbost ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Toto je taká odpudivá kravina, že ma to miestami aj bavilo. Prvá pól hodina plná nešťastných stredoškolských trapasov a výzor DJ Quallsa,boli také smiešne prvky, že som sa neprestával smiať. A to sa ja na tom úplne trápnom, až Americko-fekálnom humore, smiať veľmi nezvyknem., už len s princípu. Po tejto super srande však prichádza na radu klasický tínedžerský motív, ktorý sa od dôb prvého American Pie nezmenil. Obsahovalo to tie klišé ako vzostup ega, americký futbaloví zápas o titul, láska s najväčšou celebritou školy, a iné nezaujímavé časti.. ale začiatok za to stál. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Teenagerská komedie, která není naštěstí příliš lascivní nebo nechutná (jen v začátku) a je podaná absolutně nadneseně a nereálně. Když divák akceptuje, že sleduje spíš pohádku než cokoliv jiného, dá se ve filmu o proměně outsidera do leadra školy najít i dost vtipných momentů. Máme tu klasickou variaci na ošklivé káčátko měnící se v labuť - ale tady jde o kluka a ne o holku, jak to bývá obvykle. Taky je tu motiv nečekaného sportovního úspěchu, kterého dosáhl dosud zatracovaný tým. Film si hraje i s dalšími obvyklými atributy - nenápadná kamarádka s dobrým srdcem versus obletovaná školní kráska a hrdina mezi nimi - i tenhle motiv ale dokáže snímek docela zdařile inovovat. A i když byl hlavní hrdina v roli jakoby frajera spíš trapný, chvilkama se mu povedl docela slušný zásek. ___ Tenhle film se dá brát jen jako ultimativní oddychovka. ()

Richie666 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto ubohá záležitost, na které jsem opravdu nenašel jedinou inteligentní, duchaplnou nebo vtipnou věc. DJ Qualls je víc než trapnej, humor dobrý tak akorát pro jedince slabomyslnějšího založení a děj by se dal přirovnat k reklamě na Ariel. Nechci nikoho urazit, ale dát tomuhle dílu víc jak dvě hvězdičky podle mě může jenom blázen... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tieto bezduché, bezhodnotné americké komédie pozerám len vtedy, keď už naozaj nemám na výber. Ale cez to všetko majú niečo do seba. Lacné vtipy, lacný scenár, lacní herci a aj tak sa na to dá pozerať. Ale tipujem, že Hasselhoff zhrabol za dvojsekundový záber viac ako celý štáb dokopy :). Ale to pobavilo najviac. 60%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)
  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)

Reklama

Reklama