Reklama

Reklama

Plán 9

  • Česko Plán 9 z vesmíru (více)
Trailer 2

Pilot Jeff Trent nevěří vlastním očím, když během běžného letu narazí na kosmickou loď, patřící mimozemšťanům z daleké planety. Ti přiletěli na Zem, aby zabránili lidstvu v sestrojení zbraně, schopné zničit veškerý vesmír. Bohužel, všechny pokusy o nekonfliktní řešení jsou marné, a tak vetřelci musí přistoupit k radikálnímu řešení – použijí Plán č. 9. Oživí všechny nedávno zemřelé obyvatele Země a s pomocí takto vzniklé zombie armády se pokusí lidstvo zastavit. Svou invazi začnou na hřbitově nedaleko místa, kde bydlí Jeff se svou rodinou. Odvážný pilot je tak první, kdo se musí agresorům postavit... (Řitka video)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (549)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Od prvých momentov filmu som sa po dlhom čase tešil, že dám konečne niečomu od srdca odpad. Totiž, že to bude od začiatku do konca tak neuveriteľne blbé a zároveň zábavné, že iné hodnotenie nebude pripadať do úvahy. Lenže po čase tá trápnosť už začala mierne nudiť a uvedomil som si, že Plan 9 prichádza s rovnakými myšlienkami, ako konkurenčné a omnoho vydarenejšie sci-fíčka. Len je to lacnejšie a podané oveľa naivnejšie. Pozerám ale, že vačšina užívateľov dáva odpad práve z dôvodu, z ktorého ja som sa mu vyhol. Toto je exemplárny príklad, na ktorom sa ukazujú rôzne kritériá hodnotenia filmov a stálo by to za širšiu diskusiu. V tomto filme je absolútne všetko zlé, ale nebudete mať hneď po jeho zhliadnutí chuť ísť zazvoniť susedovi, že ste videli niečo neuveriteľné a má si to ísť hneď pozrieť. Každopádne Plán 9 musí vidieť podľa môjho názoru každý vačší fanúšik filmu. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ano je to ve všech směrech totální úlet. Těžko hodnotit ať už objektivně nebo subjektivně. Objektivně to byla hrozná sračka už v době vzniku a dneska je to hyper sračka. Subjektivně nehorázná prdel z triky jak z němé éry prkennými herci a nejhorší je, že to bylo míněno vážně. Já prostě nevím jak se k tomu postavit, takže průměrný 2* ode mě berte jako alibismus, ale to neznamená, že bych se nepobavil a rozhodně si tu každý odůvodní i plný počet či odpad. Tak či tak zásadní mezera v trashovém vzdělání Wacoslava1 zaplněna!35% ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodoval jsem se mezi odpadem a plným hodnocením, jenže pět minut před koncem mi upadla slupka od banánu na koberec, takže je to jasné. Tenhle film je tak neuvěřitelně špatný, že minul zenit špatnosti, s ním i prstence záměrného zesměšňování a odplul až kamsi do soustavy příšerného extrému, kde už je jakýkoliv záměr vyloučen. Ed Wood je génius. Co na tom, že na opačné straně stupnice. Tohle prostě nejde natočit jen tak. ()

POMO odpad!

všechny recenze uživatele

Zhliadnutie Plan 9 from Outer Space vyžaduje veľkú dávku trpezlivosti. Pobavil som sa, ale nie až tak, ako som čakal. Nudy bolo viacej. Buď je Tim Burton prílišný idealista, alebo som po jeho zázraku Ed Wood čakal priveľa. Každopádne, fanúšikom skrz-naskrz špatných filmov odporúčam skôr céčkovú perlu Robot Monster. Tá je ešte naivnejšia, hlúpejšia a hlavne zábavnejšia. ()

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure? Úsměvně blbý brak z něhož sálá láska ke kinematografii? Tim Burton to tak možná vnímá, ale většina nezaujatých smrtelníků bude Plan 9 from Outer Space jistojistě hodnotit jako nepozemsky zfušované a smrtelně nudné COSI zachycené na filmovém páse. Nemít občas radost, že vidím skutečné předobrazy hrdinů Burtonova Eda Wooda, asi bych si z nudy uhryzal všechny prsty.... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (40)

  • Maska "zombie" Tora Johnsona se v Americe stala nejoblíbenější Halloweenovou maskou vůbec. (Divočák)
  • 3/4 filmu je natočeno před velkým plátnem. (Shr1nK)
  • Existuje i barevná verze tohoto snímku uvedená v roce 2006 na DVD. Na této fanouškovské edici její tvůrci nabídli na eBayi i dvě nezvyklé aukce. V první šlo o to, že bude digitálně dopsáno jméno dotyčného plátce na náhrobek ve scéně s Torem Johnsonem a v druhé šlo o to, že fotka dotyčného bude digitálně přidělána do scény s Paulou Trent a Ghoulím mužem. Mezi nevážnými bonusy na tomto DVD bylo i osm zmizelých předcházejících plánů. (DaViD´82)

Reklama

Reklama