Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Mafián z Taipei vyrazí do Los Angeles, aby tam ochránil svoji tvrdohlavou matku i nic netušícího mladšího bráchu, kterým jdou po krku záhadní útočníci. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (39)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Netflix to teda od začátku roku rozjíždí ve velkém stylu a rozšlapuje konkurenci nekompromisně. Tohle je moc příjemné překvápko, od kterého si myslím nikdo nečekal zázraky. Brothers of Sun je Gangsterka křížená s rodinným dramatem a myslím, že taková kombinace je docela svěží a moc jsem nevěřil, že to dokáže fungovat, ale funguje to solidně. ( Kdyby to však byla čistě gangsterka byl bych ještě spokojenější). Nejlepší postava je Charles, nekompromisní assassin, jeden ze dvou bratrů, který se vrací do LA ochranit matku a svého nerdovského bratra, jelikož je na scéně gang, který se snaží vyřídit všechny Triády. Seriál má velmi chytlavé a zábavné tempo, pořád se něco děje, nechybí i humornější vložky, postavy si divák dokáže oblíbit, dokonce i ten nerdovský bratr mi nelezl na nervy ( občas některé jeho rozhodnutí bylo sice na hraně) a celý ten děj s triádami mě velmi bavil. Když došlo na akci, tak tam se tvůrci hodně vyšvihli. Všechny akční scény jsou natočeny na jeden záběr bez střihu a choreografie je velmi povedená. Charles je fakt frajer a táhl akční scény nahoru. Není to sice moc brutální, za což může i fakt, že je to taky rodinné drama, ale užíval jsem si to neskutečně. Především v 7 díle akční finále mi bralo dech. Došlo tu i na nějaké zvraty, hudba je příjemná a vizuálně na úrovni. Tady je zkrátka vše v pořádku. Není to sice majštryk, ale je to vrcholná seriálová zábava, která by neměla nikoho urazit. Každý si tu najde něco.8/10. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddychovka se sympatickými hrdiny. Začáteční tempo s větší kadencí humoru mi sedlo líp než pak pletichy kolem triád a slušelo by tomu o nějaký ten díl méně. Za akční scény palec nahoru a oceňuji, že se tvůrci nebalí pár zásadních postav odkrouhnout. Netflix toho chrlí mraky a je to jedna z mále věcí, která rozhodně zaslouží palec nahoru……60% ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jestli jsem koukal na něco jiného než ostatní, ale mě se to nějak zvlášť nelíbí. Celé je to takový nedomrlý ani ryba ani rak. Ani komedie ani pořádný drama ani akční prostě od všeho něco a dohromady to nefunguje. Postavy se chovají jak retardovaný. A k tomu ta kombinace dvou jazyků mě docela lezlo na nervy. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Nejdelší a nejlepší reklama na známé i u nás pálivé Buldak nudle :)) Tady se Netflix opět trefil a plní, co slíbil, že ubere na kvantitě a přidá na kvalitě. Nezdá se mně, že by ubral na kvantitě, ale na kvalitě rozhodně přidal. Bylo to svižné, zábavné, takový ten chytrý rodinný humor říznutý mafianským sarkasmem, akce byla taky fajn a audio-vizuál s obsazením byl dokonalý. A díky seriálu se musím co nejdříve podívat na můj oblíbený akčňák z mládí Gymkata :) ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Další letošní parádní minisérie od Netflixu, Brothers Sun chytnou za srdce a hodně se mi líbil ten samotný kontrast mezi dvěma světy, kalifornskou pohodičkou a tajvanskými tradicemi. A hlavně jsem konečně zase jednou koukal na něco, kde se mi okamžitě zalíbilo vykreslení postav, které tady nemají chybu. Začíná se trošku pomaleji, ale čím příběh dále spěje, tím je všechno více vygradovanější a poslední dva díly jsou vyloženě za odměnu. A teď když vím, jak se mi tyhle postavy zalíbily, tak velice rád uvítám druhou sérii. /80%/ ()

Galerie (210)

Zajímavosti (1)

  • Název epizody odkazuje na film, který sledují bratři v televizi – Gymkata (1985). (radecacek)

Reklama

Reklama