Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Mafián z Taipei vyrazí do Los Angeles, aby tam ochránil svoji tvrdohlavou matku i nic netušícího mladšího bráchu, kterým jdou po krku záhadní útočníci. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (39)

Fíla 

všechny recenze uživatele

Mafiánský akční seriál o Triádách. Charles, jako syn vůdce jedné z nich je sympaťák, který se vyžívá v pečení a zabíjení lidí. Nicméně má emoce a svědomí tak napůl. Jeho bratr Bruce, který pomalu ani neví, že nějakého bratra má, jelikož žije s matkou v LA. Což je od Tchaj-wanu nějaká ta cesta. Je to napínavý, dostatečně akční a příběhově i celkem vtipný seriál. Ovšem Bruce mi postupem času trochu lezl na nervy svým srabáctvím. Nedokázal se postavit matce, která věčně rozhodovala o jeho osudu a on vždy stáhl ocas.  Charles tomu dával dobrou šťávu a díky němu mohu říct, že se jedná o naprůměrný seriál od Netflixu. 75% je adekvátních. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Malo to potenciál na super temnú triádovku, ale nie, oni z toho museli urobiť trápnu komédiu. Najviac ma sral ten debilný otravný neschopný brat. Každá scéna s ním bola utrpením. Na druhej strane tu sú špičkové bitky, kvôli ktorým sa to oplatí aspoň preklikať. Len škoda, že Michelle tu má len jednu bitku. Ja viem, je už stará, ale aj tak. Sakra, fakt to mohol byť dobrý seriál a nie taká chujovina. 5/10. ()

Reklama

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Nejdelší a nejlepší reklama na známé i u nás pálivé Buldak nudle :)) Tady se Netflix opět trefil a plní, co slíbil, že ubere na kvantitě a přidá na kvalitě. Nezdá se mně, že by ubral na kvantitě, ale na kvalitě rozhodně přidal. Bylo to svižné, zábavné, takový ten chytrý rodinný humor říznutý mafianským sarkasmem, akce byla taky fajn a audio-vizuál s obsazením byl dokonalý. A díky seriálu se musím co nejdříve podívat na můj oblíbený akčňák z mládí Gymkata :) ()

makakus 

všechny recenze uživatele

Když se tady podíváte na recenze, problém je zřejmý - pro jednoho je to "zábavná komedie", pro druhého "rodinné drama", další mohl by psát o variaci na Kill Bill nebo absurdní gangsterské frašce ve stylu Bullet Train. Pravda je to všechno dohromady a zároveň nic z toho, a to nedělá dobrotu - seriál pochoduje kulhavým krokem a místy si podvrtne nohu. Spousta odkazů na Tarantina je nepokrytě přímočará a svědčí o nedostatku originality. Pak najednou bác a postavy mluví a jednají jako v nějakém béčkovém dojáku a po nás se chce, abychom zapomněli na Quentina a brali to smrtelně vážně. Je to hlavně chyba slabé režie, která nedrží formu. Herci jakoby chvílemi hráli každý v jiném žánru, akorát Michelle Yeoh je naprosto suverénní, protože ta žádné vedení nepotřebuje. Nejlepší jsou komediální akční scény jako je hned ta vstupní nebo souboj s dinosaury, Škoda, mohlo to být mnohem lepší ale takhle si výsledný koktejl nezaslouží víc než 70 %. ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Trpí to nešvarem jako všechny dnešní osmidílné seriály - natahování. Šestý díl ve vile je ukázkově výplňkový. Jinak ale nenáročná zábava, u které se dá žehlit nebo vyplňovat daňové přiznání. Lepší variantou asijské mlátičky zůstávají korejští Čmuchalové. Více řešíme v podcastu zde ()

Galerie (210)

Zajímavosti (1)

  • Název epizody odkazuje na film, který sledují bratři v televizi – Gymkata (1985). (radecacek)

Reklama

Reklama