Reklama

Reklama

Epizody(8)

Když se osamělá astronautka po nehodě na palubě Mezinárodní vesmírné stanice vrátí zpět na Zem jako hrdinka, zjistí, že se stěžejní součásti jejího života změnily, a to včetně malé dcerky. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

gonga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totálně zmatená pitomost, která už v základu staví na zcela nesmyslných predpokladech. Kvantová superpozice se týká elementárních částic a jednotlivých atomů,, nikoliv baryonové hmoty. Chápu, že jde o jakési scifi, ale toto je vyprávěno tak zmateně, že nedává smysl. A to nemluvím o totálně otravné hlavní postavě a její neméně otravné dceři. ()

Kamil111 

všechny recenze uživatele

Schrödingerova kočka v seriálové praxi. Ne nadarmo se tam polopaticky několikrát vyskytla, dokonce v najednou viděné kombinaci živá-mrtvá. Nakolik je tento dávný myšlenkový experiment z kvantové fyziky známý zdejšímu diváctvu, svědčí výše uvedené recenze i všechny ostatní u jednotlivých dílů - tedy zřejmě nijak. Bavil jsem se, i když je fakt, že onu vědeckou teorii si v zájmu děje autoři hodně přizpůsobili a poslední dva díly se až příliš opakovaly. ()

Reklama

cernakus odpad!

všechny recenze uživatele

Doporučuji se tomuto počinu vyhnout. Nejedná se o sci-fi, nejedná se  mysteriózní thriller, nejedná se o nic. Za 8 dílů "první" série se dostanou s příběhem tam, kam by se seriál jako jsou Krajní meze (seriál) (1995) dostal v prvních 15 minutách epizody. Tady se už nedá mluvit o nastavované kaši. Tady je to už je voda, samá voda. Jak může taková elitní evropská hvězda, jako je Noomi brát takové sračky mi nejde na rozum. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Spousta dobrých nápadů utopená v tuně nezáživné vaty. Zkraje nebylo úplně jasné o co jde, ale když začala Konstelace vykládat karty na stůl docela sem se těšil co z toho nakonec vyleze a o to víc mě mrzí že finále spíš vyšumělo do nikam než aby přineslo správné vyvrcholení. Jako uzavřená minisérie o max čtyřech dílech, nebo ideálně film by to mohlo fungovat podstatně lépe…60% ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

První díl by se dal, částečně, považovat za sci-fi. Ostatních 7 zbytečných dílů bylo rodinné drama o malé holce a její matce. Díky tomu, že jejich otravné a neméně zbytečné dialogy zabíraly tak 90% stopáže, a i ten zbytek byla nudná sračka, tak bylo sledování tohoto seriálu velmi rychlé. Jen mě bolí prst od neustálého přeskakování toho nudného balastu. ⬇️ 8% ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama