foto

Tommi Korpela

  • nar. 23.8.1968 (48 let)
    Helsinky, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ikitie
Poissa
Toivon tuolla puolen
2016 Bodom
Deadweight
Důl
Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu!
Pahan kukat
2015 Häiriötekijä
Porodní bába
2014 Nahoru dolů
Santa
The Swedish Moment
Uprchlík na malinové loďce
2013 Co děláme pro lásku
Láska, soudruhu
Yhteispeli
2012 Havina
Láska a jiné trable
Očista
Vyšetřování
2011 Elma & Liisa
Kotirauha
Tunarit
Viimeinen pisara
2010 Askel (studentský film)
Jäät (TV film)
Kazatel zla
Potilas
Rare Exports
2009 Havukka-ahon ajattelija
Ihmisiä tiellä (studentský film)
Missä on missä?
Poslední kovboj zůstává
Rööperi
Zakázané ovoce
2008 Domov šedých motýlů
Putoavia enkeleitä
Sobík Niko
2007 Ganes
Práce pro chlapa
Raja 1918
V2 - Jäätynyt enkeli
2006 Fakiiri
Král telenovely
Světla v soumraku
Unna a Nuuk
2005 Eläville ja kuolleille
Selected Shorts #2: European Award Winners
Vzácné zboží 2
2004 Arvon veli (TV film)
Gourmet Club (TV film)
Onnellisten laiva (TV film)
Vares - Yksityisetsivä
2003 Pahat Pojat
Raid
Vzácné zboží
2002 Haaveiden kehä
Jätkien ilta
Rakkaus on aarre
Rumble
2001 Emmauksen tiellä
Ken tulta pyytää
Klassikko
2000 Pako punaisten päämajasta (TV film)
1999 Jerico 2000 (TV film)
Rikos ja rakkaus
1998 Jari Tervon Poliisin poika (TV film)
Pala valkoista marmoria (TV film)
1997 Hyvän tekijät
Jäänmurtaja
Kersantin kunnia (TV film)
Peilikirkas päivä
Siivoton juttu (TV film)
Sokea piste (studentský film)
Tänään
The Joyboys Story
1996 Isältä pojalle
Viisasten kivi
1995 Syrjähyppyjä (TV film)
1994 Johanneksen leipäpuu (TV film)
1993 Todellinen magia (studentský film)
Yösydän
1992 Kauhun millimetrit

TV seriály

2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Haaksirikko (E01)
Kynsin hampain (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
2015 Napamiehet (TV seriál)
2014 Klikkaa mua (TV seriál)
Minna (S02E03)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Suunnitelman muuttuvan nään (E05)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Sakke (S01E02)
Mr. Mallorca kohteessa (TV seriál)
Virta (TV seriál)
Oma huone 3/3 (E05)
2010 Kallio (TV seriál)
Syntymäpäivä (E12)
Hyväntekeväisyys (E11)
Jälki (E10)
další epizody (9)
2009 Parasta aikaa (TV seriál)
Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
2008 Kymenlaakson laulu (TV seriál)
Suojelijat (TV seriál)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
2005 Firma (TV seriál)
Handu pumpulla (TV seriál)
2004 Me Stallarit (TV seriál)
Sairaskertomuksia (TV seriál)
2003 Ranuan kummit (TV seriál)
Remontti (TV seriál)
Vasikantanssi (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
2000 Joulukalenteri (TV seriál)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Muodollisesti pätevä (TV seriál)
Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1996 Nortia (TV seriál)
1994 Bongari (TV seriál)

Dokumentární

2010 Naurun tasavalta (TV seriál)

TV pořady

2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
Kingi (TV pořad)
2014 Keidas (TV pořad)
2010 Kenraali Pancho & Pojat Pohjoiskalotilla (TV pořad)
Kultainen TV (TV pořad)
Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2009 Ihmebantu (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)
2006 Sota & rauha (TV pořad)
2003 Voimala (TV pořad)
2000 Julmahuvi esittää: Mennen tullen (TV pořad)
1998 Studio Julmahuvi (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2014 The Swedish Moment

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Häiriötekijä - divadelní hra
1999 Jerico 2000 (TV film)

TV seriály

2015 Napamiehet (TV seriál)

TV pořady

2009 Ihmebantu (TV pořad)
2000 Julmahuvi esittää: Mennen tullen (TV pořad)
1998 Studio Julmahuvi (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace