Reklama

Reklama

Epizody(8)

Když se osamělá astronautka po nehodě na palubě Mezinárodní vesmírné stanice vrátí zpět na Zem jako hrdinka, zjistí, že se stěžejní součásti jejího života změnily, a to včetně malé dcerky. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Spousta dobrých nápadů utopená v tuně nezáživné vaty. Zkraje nebylo úplně jasné o co jde, ale když začala Konstelace vykládat karty na stůl docela sem se těšil co z toho nakonec vyleze a o to víc mě mrzí že finále spíš vyšumělo do nikam než aby přineslo správné vyvrcholení. Jako uzavřená minisérie o max čtyřech dílech, nebo ideálně film by to mohlo fungovat podstatně lépe…60% ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Podľa toho, čo tu tak čítam, miestní "kvantoví fyzici" sú zjavne rozčarovaní, že im seriál nepriniesol zaslúžené odpovede na ich otázky, ktoré im nedajú spať vo dne i v noci. Kedže ja som obyčajný vidlák, ktorý má rád filmovú zábavu, pre mňa Constellation bola čistý mind-fuck , aké ja osobne milujem a ktorá mi bude ešte dlho vrtať v palici! P.S.  Dvojičky, hrajúce Alice, so svojími tupými výrazmi v tvári postrádajúce akékoľvek emocie, by sa hodili skôr do hororu alebo nejakého psycho thrilleru. ()

Reklama

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Constellation/Confusion seriál je v zásade dielko, kde hlavnou premisou je kvantová fyzika a alternatívne reality (jedna častica môže zároveň existovať aj neexistovať zároveň) o ktorej vedia  diváci a aj tvorcovia tohto serošu zhola prd a je umiestnená do atraktívneho prostredia vesmíru (vesmírnej stanice ISS). V tomto prípade sa našťastie nezvrtol celý koncept po prvej časti na riešenie medziľudských a rodinných vzťahov natotálku (aj keď si toho diváci užijú hodne teda) a scénár sa aspoň ako tak drží aj v rovine sci-fi aj mystiky, rejžom sa vcelku darí prepašovať tam nejakú atmosféru a osobne som bol celkom zvedavý ako to celé dopadne. Spočiatku nie,  ale neskôr ma celkom bavila postava Buda/Henryho Calderu a.k.a. Buzz Aldrina a samozrejme sa nevyhneme scénam, o ktorých bez pochyby viete, že ste ich už videli inde. Úplne ale že fakt úplne posledný záber/scéna poslednej časti, tak tam ozaj neviem... či bolo lepšie to vynechať alebo nie, ale štvrtú tam jednoducho vybalím pretože jednooký je medzi slepými kráľ. Druhú sériu neočakávam. ()

cernakus odpad!

všechny recenze uživatele

Doporučuji se tomuto počinu vyhnout. Nejedná se o sci-fi, nejedná se  mysteriózní thriller, nejedná se o nic. Za 8 dílů "první" série se dostanou s příběhem tam, kam by se seriál jako jsou Krajní meze (seriál) (1995) dostal v prvních 15 minutách epizody. Tady se už nedá mluvit o nastavované kaši. Tady je to už je voda, samá voda. Jak může taková elitní evropská hvězda, jako je Noomi brát takové sračky mi nejde na rozum. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Nerád vypínám seriály - zaujíma ma aspoň koniec (keď som si už dal tú námahu sledovať pár epizód). Tuná som ale skončil pri E03... kde sa kokotko na hojdačke snaží vysvetliť 10ročnému decku teóriu kvantovej mechaniky... Jako vážne už dneska nedokážeme natočiť niečo priamočiare ale opičiť sa po pseudo nolanovských pičovinách, ktoré nedávajú zmysel...! Výsledok je pod úrovňou všetkých zúčastnených. ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama