Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto díle slavné série se naši dva povedení kámoši vydají na cestu limuzínou, kterou mají za úkol doručit jistému Abdulovi do Las Vegas. Limuzína patří jejich dvěma arabským šéfům, kteří v ní ukryli pět milionů dolarů, o kterých ale ani jeden z kamarádů neví. Navíc už v Chicagu nemají na benzín, a tak se stane, že pokaždé, když chtějí natankovat nebo si dát něco k snědku, musí obětovat vždy část z vozu jako protislužbu. Richard "Cheech" Marin a Tommy Chong si v tomto filmu vystřihli dvouroli, když ztvárnili i jejich neméně povedené arabské bossy. (Korbitch)

(více)

Recenze (5)

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Film po dvou předchozích, spíše průměrných pokračováních, solidně překvapil. Je to víc road movie, lepší vtipy a scénky....Možná je i lepší než první díl! **** a 80% ()

Reklama

showxman 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně zatím nejslabší článek celé série. Vtipných momentů je tu jako šafránu, a to i když se uvedete na stejnou vlnu jako Ch&Ch. Zklamání i pro ortodoxní fanoušky této dvojky. 55% ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Spíš šílené, než vtipné, ale párkrát sem zacukal koutkem velmi slušně. Ovšem nejvíce mě dostala spz tý limuzíny :-DDD ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Oslobudzujúci humor tejto dvojice, rozhodne nezaujme dnešné trápne digitálne publikum, ktoré berie za vrchol humoru ešte trápnejšie slovenské sitcomi. A preto odporúčam iba tým, ktorí vedia čo vtip je a nesmejú sa z dennodenných fejsbúkovských príspevkov. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama