foto

Tommy Chong

  • nar. 24.5.1938 (78 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Víťaz Grammy Award Tommy Chong je legendárny pre jeho príspevok k americkej komediálnej kultúre ako súčasť dua Cheech & Chong. Táto dvojica hrala v siedmich filmoch, z ktorých väčšinu Chong písal a režíroval. Takisto zrežíroval sólo film “Far Out Man“ a objavil sa vo viac ako 20 filmoch ako herec, režisér či scenárista.
Chong zvykne cestovať so svojou manželkou Shelby na turné po krajine, tvoria komediálne duo. Ak nechodí po turné, žije s rodinou v Los Angeles.

Arnold "dikop" S.

Herecká filmografie

2016 Zootropolis: Město zvířat
2014 It's Gawd!
2013 Gingerdead Man Vs. Evil Bong
Cheech & Chong's Animated Movie
Millerovi (TV seriál)
2012 Comix from the Underground (TV seriál) - a.z.
2009 Just for Laughs (TV seriál)
2008 Chinaman's Chance
2006 Evil Bong
2005 Secret Agent 420
2003 Best Buds
Sláva jen pro mrtvé
2002 High Times Potluck
2001 Myčka
1998 Mazaní hoši
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Bláznivé manévry
Městečko South Park (TV seriál)
1995 Banda na výletě
1992 FernGully: Poslední deštný prales
Life After Sex
1990 Far Out Man
Nástraha
Spirit of '76, The
1989 Tommy Chong Roast, The (TV film)
1985 Get Out of My Room
Po zavírací době
1984 Korsičtí bratři
1983 Cheech and Chong: Still Smokin
Žlutovous
1982 Things Are Tough All Over
1981 Cheech and Chong: Nice Dreams
1980 Příběhy Cheeche a Chonga
1978 Stoupat jak dým

Dokumentární

2014 Boardwalk Hempire: The Rise and Fall of the Medical Kush Beach Club
Fluffy Movie, The
Gone South: How Canada Invented Hollywood
Lennon or McCartney
2010 Teď něco uvidíte!
2007 American Drug War: The Last White Hope
Union, The
2006 A/k/a Tommy Chong
2005 Comedy Gold (TV film)
1999 Tráva - dějiny hulení
1988 Michael Jackson: The Legend Continues
1984 Making of 'The Corsican Brothers', The (TV film)
1983 Group Madness
1982 It Came from Hollywood

TV pořady

2013 Rokenrolová síň slávy 2013 (TV pořad)
2010 Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Standard, The (TV pořad)
The Young Turks (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(27)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace